Τετάρτη 14 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ

ΔΗΛΑΔΗ; «Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε εφοπλιστές, αλλά όχι αφοπλιστές» (ο «Καιρός» στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ; «Βήμα δεν κάνουν πλέον χωρίς την προσωπική τους φρουρά μετά την απαγωγή του εφοπλιστή Περ. Παναγόπουλου, οι ισχυροί οικονομικοί παράγοντες της χώρας. Μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοδικηγόροι, τραπεζίτες βασανίζονται από το ερώτημα "ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος;" και φοβούνται πως τα ονόματά τους έχουν ήδη μπει στη σχετική λίστα. Οι ισχυροί οικονομικοί άνδρες της χώρας ζητούν περισσότερη αστυνόμευση» (το πρώτο θέμα στη «ΧΩΡΑ»).

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ: «Η δημόσια ασφάλεια έχει πλέον αναδειχτεί σε κορυφαία προτεραιότητα για τη χώρα. Η χτεσινή απαγωγή υπογραμμίζει το έλλειμμα ασφαλείας και έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς ανησυχητικών γεγονότων. Η Ελλάδα χρειάζεται μια επαγγελματική και καλά οργανωμένη αστυνομία, η οποία θα εξαρθρώσει τη νέα τρομοκρατία, θα απελευθερώσει την Αθήνα από τον φόβο των κουκουλοφόρων και θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις νέες και επικίνδυνες μορφές εγκλήματος. Το κράτος πρέπει να προστατεύσει τη Δημοκρατία και τους πολίτες απέναντι στις τρεις αυτές απειλές» (από το κύριο άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΕΧΟΥΝ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ» ΑΠΟ ΜΕΣΑ; «Τη σκιά της τρομοκρατίας διακρίνουν ορισμένα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου για την απαγωγή του Ελληνα εφοπλιστή (...) οι "Τάιμς" θεωρούν πως η απαγωγή αποτελεί απόδειξη πως η εσωτερική τρομοκρατία επέστρεψε στην Ελλάδα» (το θέμα στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

Η «ΔΕΞΙΑ» ΕΚΔΟΧΗ: «Δύο απαγωγές επιχειρηματιών σε διάστημα μόλις έξι μηνών είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει όλους μας. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ολα αυτά κάτι σημαίνουν (...) δεν είναι και το πιο φυσιολογικό πράγμα δυο επιχειρηματίες να απάγονται σε μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν είναι πλέον δυνατόν ο επιχειρηματικός κόσμος να φοβάται να βγει από το σπίτι του» (ο πρόεδρος των βιομηχάνων βόρειας Ελλάδας Γ. Μυλωνάς / ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ).

ΚΑΙ Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ: «Η δεύτερη μέσα σε έξι μήνες άρτια οργανωμένη απαγωγή μεγαλοεπιχειρηματία πολλούς κλονίζει. Και επιβεβαιώνει τους φόβους των περισσοτέρων ότι το αγαθό της ασφάλειας τείνει να χαθεί (...) η Ελλάδα δεν αντέχει την Ιταλοποίηση, πολύ δε περισσότερο τη σικελοποίηση» (από το κύριο άρθρο στο ΒΗΜΑ).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Απόπειρα απαγωγής γόνου εφοπλιστικής οικογένειας(2013-12-13 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2009-01-14 00:00:00.0)
Να καταργήσουμε τους απαγωγείς(2006-05-13 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2005-12-16 00:00:00.0)
Σπείρα αλλοδαπών απαγωγέων(1999-04-28 00:00:00.0)
Στον εισαγγελέα οι απαγωγείς(1997-01-28 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ