Κυριακή 11 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΛΕΣΒΟΣ
Κινδυνεύει η κατασκευή δύο νέων οδικών αξόνων

Σχετική Ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή

ΕΡΩΤΗΣΗ προς τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, με θέμα την πρόοδο των έργων στους οδικούς άξονες Καλλονής - Πέτρας και Πέτρας - Σιγρίου στο νησί της Λέσβου και την απαράδεκτη καθυστέρηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες, κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Γιάννης Γκιόκας και Βέρα Νικολαΐδου. Στην ερώτησή τους, οι κομμουνιστές βουλευτές επισημαίνουν:

«Κινδυνεύουν να μην εκτελεστούν δύο μεγάλης σημασίας έργα στη Λέσβο. Ο λόγος για τους νέους οδικούς άξονες Καλλονής - Πέτρας και Πέτρας - Σιγρίου. Κι αυτό γιατί ενώ έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που κατατέθηκαν οι φάκελοι με τις προμελέτες, η αρμόδια διεύθυνση του ΥΠΕΧΩΔΕ μέχρι σήμερα δεν έχει ασχοληθεί καθόλου. Ετσι μένει κλειστός ο δρόμος για τις οριστικές μελέτες και την ένταξη των έργων στο Δ' ΚΠΣ.

Επειδή όπως είναι γνωστό πρόκειται για δύο οδικούς άξονες καίριας σημασίας για το νησί της Λέσβου, ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός τι ενέργειες προτίθεται να κάνει ώστε να μπει τέρμα στην προκλητική όσο και απαράδεκτη αδιαφορία και να προχωρήσουν τα έργα αυτά».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ