Τρίτη 17 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Σε ρόλο ναυαγοσώστη του... εκσυγχρονισμού!

«Σήμα κινδύνου για το εκσυγχρονιστικό εγχείρημα» εκπέμπει η Ανανεωτική Εκσυγχρονιστική Κίνηση του Ν. Μπίστη, διά της πολιτικής απόφασης της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής που συνεδρίασε το Σαββατοκύριακο.

Εμφορούμενη από ανησυχία και αγωνία, η ΑΕΚΑ μην τυχόν «συρρικνωθεί η κοινωνική βάση που στήριξε τον Κ. Σημίτη στην προσπάθεια προοδευτικού εκσυγχρονισμού της χώρας», εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων στη χώρα, προτείνει «η παράταξη της κεντροαριστεράς ή της πληθυντικής αριστεράς να συγκροτηθεί χωρίς ηγεμονισμούς και μικρομεγαλισμούς, με σεβασμό στην ιστορική διαδρομή όλων». Προτείνει ακόμα να μην «εγκαταλειφθεί το εκσυγχρονιστικό εγχείρημα, αλλά να προωθηθεί αποφασιστικά», ενώ τείνει χείρα βοηθείας στο ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως σ' αυτή την κατεύθυνση «μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά ο χώρος της εκσυγχρονιστικής αριστεράς που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στο εκσυγχρονιστικό εγχείρημα».

Εν συνεχεία, αφού παραθέτει πλήθος συμβουλών προς το ΠΑΣΟΚ, καταλήγει με το απαράμιλλο «η ισχύς εν τη ενώσει»! Μας πληροφορεί τέλος, ότι στην παραπάνω κατεύθυνση τρεις κινήσεις - η ίδια, το Δίκτυο και η Πρωτοβουλία - αποφάσισαν να συντονιστούν και να πάρουν από κοινού πρωτοβουλίες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ