Τρίτη 6 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Δυναμικά με στόχο την υπερκάλυψη

Να μη μείνει Κομματική Οργάνωση που στο τέλος του Γενάρη να μην έχει πετύχει την υπερκάλυψη του πλάνου της. Αυτός είναι πλέον ο στόχος που διαπερνά όλα τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ μετά την κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου κατά 51,34% τη Δευτέρα 29/12/2008.

Εχοντας διανύσει παραπάνω από τη μισή απόσταση ως την επίτευξη του τελικού στόχου, οι Κομματικές Οργανώσεις, τα μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τη μάχη της δίμηνης (Δεκέμβρης - Γενάρης) οικονομικής εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ προς τιμήν του 18ου Συνεδρίου και για την ολοκλήρωση της διάσωσης του Αρχείου του Κόμματος, με τη στέγασή του σε ένα σύγχρονο, ασφαλές κτίριο.

Οι δυνατότητες είναι πολλές και αυτό έχει ήδη αποδειχτεί από το ως τώρα άνοιγμα. Πρόθυμα οι εργαζόμενοι ενισχύουν το ΚΚΕ - όπως και μαζικοί φορείς - παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ άλλωστε έγκαιρα έλαβαν μέτρα για την αντιμετώπιση αυτής της αντικειμενικής δυσκολίας μέσω του ακόμα μεγαλύτερου ανοίγματος.

Αυξημένες προσδοκίες στον Πειραιά

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και ενθουσιασμό η μάχη της οικονομικής εξόρμησης και στον Πειραιά. Ηδη η ΚΟΠ είχε καλύψει το 66,78% του πλάνου της, μέχρι τις 29 του περασμένου Δεκέμβρη.


Σε όλες τις Κομματικές Οργανώσεις η οικονομική εξόρμηση συνεχίζεται με αυξημένες προσδοκίες και υπάρχει η αισιοδοξία πως το πλάνο θα υπερκαλυφθεί.

Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι και όλη η προηγούμενη δουλειά και επαφή με τον κόσμο που υπάρχει. Ετσι, παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, ο κόσμος αναγνωρίζει την προσφορά του ΚΚΕ, τη σημασία της κατασκευής κτιρίου για το Αρχείο του Κόμματος, αλλά και το γεγονός πως αυτό το Κόμμα είναι συμπαραστάτης στους αγώνες του και ανταποκρίνεται θετικά στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση.

Μεγάλες προσδοκίες στην Κρήτη

Με μοναδικό στόχο το πιάσιμο του πλάνου της ΚΟ Κρήτης του ΚΚΕ που θα συμβάλει στο να βρει στέγη το Αρχείο του Κόμματος, συνεχίζουν οι κομμουνιστές και κομμουνίστριες της Κρήτης τη μάχη της οικονομικής εξόρμησης και μέσα στις γιορτές καλώντας τους εργαζόμενους και τους νέους να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ, δίνοντάς του ταυτόχρονα περισσότερη δύναμη να συνεχίσει να παλεύει και να πρωτοστατεί στην οργάνωση των αγώνων. Ηδη η ΚΟ Κρήτης ξεπέρασε στις 29 του περασμένου Δεκέμβρη το 64% του πλάνου της, συνεχίζοντας με στόχο την υπερκάλυψη. Στη μάχη αυτή αποφασιστικά και με αισιοδοξία έχουν ριχτεί και οι φίλοι και οπαδοί του Κόμματος, που από την πρώτη στιγμή χρεώθηκαν κουπόνια και απευθύνθηκαν με τη σειρά τους πλατιά στους εργαζόμενους του νησιού, τις νέες και τους νέους και τα άλλα λαϊκά στρώματα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Με εντεινόμενους ρυθμούς συνεχίζεται η Οικονομική Εξόρμηση(2011-12-09 00:00:00.0)
Και η ΚΝΕ υπερκάλυψε το πλάνο της(2009-02-06 00:00:00.0)
Στην τελική ευθεία για την υπερκάλυψη(2009-01-17 00:00:00.0)
Πιο ορμητικά στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης(2008-12-21 00:00:00.0)
Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά(2008-12-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ