Κυριακή 4 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

-- Η συντρόφισσα Χαρίκλεια Τρίγγα από τη Νεάπολη Κοζάνης, προς τιμήν του 18ου Συνεδρίου του τιμημένου ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Νεάπολης -Κοζάνης προσφέρει 3.500 ευρώ στο ΚΚΕ.

-- Το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Ναυπακτίας - Δωρίδας πρόσφερε, μέσω ΚΟ Ναυπάκτου Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, 600 ευρώ για την κατασκευή του κτιρίου για το Αρχείο του Κόμματος.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ναυπάκτου για την ανέγερση του κτιρίου του Αρχείου του ΚΚΕ, πρόσφερε 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Ναυπάκτου Αιτ/νίας του ΚΚΕ.

-- Αντιστασιακοί του Δήμου Ιλίου προσφέρουν για το 18ο Συνέδριο και το Αρχείο του Κόμματος 500 ευρώ, μέσω ΚΟ Ιλίου.

-- Ο Λάζαρος Κωνσταντίνου, προς τιμή όλων των κομμουνιστών που κράτησαν ψηλά τη σημαία του ΚΚΕ στην 90χρονη ηρωική πορεία αγώνων και θυσιών, και για την επιτυχία του 18ου Συνεδρίου στην οικονομική εξόρμηση προσφέρει 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Χαλκηδόνας και Κιλικάνων.

-- Ο Χυδίρογλου Αριστομένης προσφέρει 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Χαλκίδη της ΚΟΘ, στο ΚΚΕ, για το 18ο Συνέδριο και την οικοδόμηση του αρχείου του Κόμματος.

-- Στη μνήμη όλων όσοι θυσιάστηκαν για τα υψηλά ιδανικά του Σοσιαλισμού, πιστοί πάντα στο Κόμμα τους το ΚΚΕ, ο Αλέκος Τσιράκος από τη Ν. Αλικαρνασσό προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ