Κυριακή 28 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα ... «σπασμένα» των Ολυμπιακών 2004

Είναι σε όλους πλέον γνωστό ότι η «Μεγάλη Ιδέα» των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004, όπως προσπαθούσαν να μας πείσουν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και άλλοι διανοούμενοι και επιχειρηματίες, εξελίχτηκε σε «πάρτι» των χορηγών, το οποίο τελικά πλήρωσε πανάκριβα ο ελληνικός λαός.

Το είχαμε πει πολλές φορές ότι τη μεγάλη αυτή φιέστα θα την πληρώνουν μέχρι και τα εγγόνια μας! Κάποιοι μειδιούσαν τότε ειρωνικά. Ελα, όμως, που τα επίσημα στοιχεία μάς επιβεβαιώνουν απόλυτα...

Με βάση, λοιπόν, τους Κρατικούς Προϋπολογισμούς, το 2005 πληρώσαμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 330 εκατ. ευρώ, το 2006 πληρώσαμε 159 εκατ. ευρώ, το 2007 109 εκατ. ευρώ, φέτος 95 εκατ. ευρώ, ενώ ο νέος Προϋπολογισμός για το 2009 προβλέπει ότι θα πληρώσουμε άλλα 132 εκατ. ευρώ! Και έπεται, βέβαια, η συνέχεια...

Η «Μεγάλη Ιδέα», με τα διάφορα στέγαστρα Καλατράβα, τα συστήματα ασφαλείας «Σιφοράι» κ.λπ. αποδεικνύεται σε μεγάλη συμφορά για τον ελληνικό λαό.

Και το χειρότερο; Με το ξεπούλημα όλων σχεδόν των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο μεγάλο κεφάλαιο, που προετοίμασε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και υλοποίησε η κυβέρνηση της ΝΔ, ο λαός που εξακολουθεί να τις χρυσοπληρώνει, όχι μόνο δεν τις απολαμβάνει, αλλά περιορίζεται να τις βλέπει με το... κιάλι!


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ