Τετάρτη 24 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Θα μας τρελάνει...

Ο λόγος για τον υπουργό Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος μιλώντας στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2009, εμφανίστηκε, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, ούτε λίγο ούτε πολύ ως υπερασπιστής του μαθητικού και νεολαιίστικου κινήματος!

Ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως και οι προηγούμενες του ΠΑΣΟΚ, έχουν σοβαρότατες διαχρονικές ευθύνες για το «φαινόμενο» των κουκουλοφόρων, οι οποίοι έχουν αξιοποιηθεί δεόντως ενάντια στο εργατικό και λαϊκό κίνημα, ο Π. Παυλόπουλος είπε: «Ας μην αφήσουν όλους αυτούς τους φθορείς και διαφθορείς της δημοκρατίας, ας μην αφήσουν όλους εκείνους οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τον αγώνα και την αγωνία τους, να καπηλεύονται τις ιδέες τους» (σ.σ. οι μαθητές).

Επίσης, λίγες μέρες έχουν περάσει από τότε που είδαν το φως της δημοσιότητας πλάνα και φωτογραφίες, όπου «κουκουλοφόροι» βρίσκονται μαζί με αστυνομικούς και δρουν ανενόχλητοι. Κι όμως, ο υπουργός Εσωτερικών είχε το θράσος να σημειώσει: «Ας μην ψάχνει κανείς να βρει τους κουκουλοφόρους μέσα στην Αστυνομία, γιατί το άκουσα και αυτό και με θλίβει». Κάτι «πήρε το αυτί» του υπουργού. Τη στιγμή που και ντοκουμέντα υπάρχουν και ο κόσμος «το 'χει τούμπανο»... 'Η μήπως δεν είναι γνωστό ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν εκθρέψει μέσα στον κρατικό μηχανισμό πυρήνες των «κουκουλοφόρων» όλα αυτά τα χρόνια, για να μπορούν να παίζουν το ρόλο τους όποτε τους χρειάζονται και να εντείνουν την κρατική καταστολή σε βάρος του οργανωμένου μαζικού λαϊκού κινήματος;


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ