Πέμπτη 25 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 2009
Αφιερωμένο στα 10 χρόνια ζωής και δράσης

Το εξώφυλλο του Ημερολογίου
Το εξώφυλλο του Ημερολογίου
Το ΠΑΜΕ, η πρωτοπόρα δύναμη ενάντια στην αντεργατική πολιτική, ο πραγματικός υπερασπιστής των εργαζομένων, η συσπείρωση στην οποία συμμετέχουν Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, εκατοντάδες σωματεία και Επιτροπές Αγώνα, αγωνιστικοί συνδυασμοί, συνδικαλιστές και εργαζόμενοι, συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής και δράσης. Σ' αυτήν τη 10χρονη πορεία του, το ΠΑΜΕ έχει συμβάλει καθοριστικά στους αγώνες των εργαζομένων και στην επιτυχία τους.

Από την ημέρα ίδρυσής του ανέπτυξε πλούσια δράση για τους μισθούς και τα μεροκάματα, για τις συντάξεις, για την Κοινωνική Ασφάλιση, την Υγεία και την Παιδεία, για τα εργασιακά δικαιώματα, τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις πολιτικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες, για τα προβλήματα των μεταναστών, των γυναικών, της νεολαίας για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα που βασανίζει τους εργαζόμενους. Δέκα χρόνια τώρα συγκρούεται καθημερινά, πρωτοστατεί στους σκληρούς αγώνες που δίνουν οι εργαζόμενοι για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους. Εχει πλαίσιο διεκδικητικό - όπλο στα χέρια των εργαζομένων για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους.

Ενα μικρό μόνο δείγμα αυτής της πρωτοπόρας 10χρονης δράσης καταγράφεται στο Ημερολόγιο του ΠΑΜΕ για το 2009. Το Ημερολόγιο, που ήδη κυκλοφορεί, είναι εικονογραφημένο με τις πλέον αντιπροσωπευτικές προπαγανδιστικές αφίσες που κυκλοφόρησαν τα δέκα χρόνια ζωής και δράσης του ΠΑΜΕ. Πλαισιώνεται και από ένα ειδικό σημείωμα αφιερωμένο στη 10χρονη πορεία του. Διατίθεται στην τιμή των 5 ευρώ από τα γραφεία του ΠΑΜΕ (Εμμανουήλ Μπενάκη 28).


Ειδικό σημείωμα για τα 10 χρόνια δράσης του ΠΑΜΕ
Ειδικό σημείωμα για τα 10 χρόνια δράσης του ΠΑΜΕ

ΓΕΝΑΡΗΣ
ΓΕΝΑΡΗΣ

ΦΛΕΒΑΡΗΣ
ΦΛΕΒΑΡΗΣ

ΜΑΗΣ
ΜΑΗΣ

ΙΟΥΝΗΣ
ΙΟΥΝΗΣ

ΙΟΥΛΗΣ
ΙΟΥΛΗΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΗΣ
ΝΟΕΜΒΡΗΣ

ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ
ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ

ΜΑΡΤΗΣ
ΜΑΡΤΗΣ

ΑΠΡΙΛΗΣ
ΑΠΡΙΛΗΣ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ
ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ

ΟΚΤΩΒΡΗΣ
ΟΚΤΩΒΡΗΣ

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org