Σάββατο 20 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ η απάντηση στην κρατική βία και καταστολή

Αλέκα Παπαρήγα: Τον αγώνα για τα καθημερινά προβλήματα τον εντάσσουμε μέσα σε μια συνολική κατεύθυνση αντεπίθεσης, ρήξης και ανατροπής. Οχι μόνο μιας κυβέρνησης, αλλά ανατροπής και στο επίπεδο συνολικά της πολιτικής εξουσίας

  • Απάντηση στις εξελίξεις και στα γεγονότα που ζούμε εδώ και δεκαπέντε περίπου μέρες είναι ο περιφρουρημένος αγώνας του οργανωμένου μαζικού κινήματος, για όλα τα δικαιώματα του λαού και της νεολαίας, και συνδέεται αναπόσπαστα με την πάλη κατά της κρατικής βίας - τρομοκρατίας - καταστολής και κατά της εργοδοτικής βίας και τρομοκρατίας. Περιφρουρημένος αγώνας σημαίνει ότι έχει σωστή πολιτική κατεύθυνση, που απαντά στις σημερινές συνθήκες και ωθεί στην ενεργό συμμετοχή στις συνδικαλιστικές, στις άλλες μαζικές οργανώσεις.
  • Μιλάμε για κίνημα που πρέπει να είναι αντίθετο στα μονοπώλια. Δε θα παίζει το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, ή των σχεδίων για κυβερνήσεις συνεργασίας. Θα χρησιμοποιεί όλες τις μορφές πάλης και αγώνα και δεν πρέπει οι κουκουλοφόροι και οι προβοκάτσιες να οδηγήσουν τους εργαζόμενους στο να υποστείλουν τη σημαία της πάλης, στο όνομα της τάξης και της ησυχίας. Αυτή είναι η ησυχία του νεκροταφείου, που δεν τη θέλουμε.

ΣΕΛ.  9   -   13

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ