Κυριακή 21 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πιο ορμητικά στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης

Με ενθουσιασμό και πεποίθηση πως θα την κερδίσουν, συνεχίζουν τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ τη μάχη της δίμηνης (Δεκέμβρης - Γενάρης) Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του Κόμματος, προς τιμήν του 18ου Συνεδρίου και με στόχο την ολοκλήρωση της διάσωσης του Αρχείου με τη στέγασή του σε ένα σύγχρονο, ασφαλές κτίριο.

Υλοποιώντας το σχεδιασμό που έχει γίνει, αξιοποιώντας τη συσσωρευμένη εμπειρία, αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν, η μάχη της εξόρμησης προχωρά με αποφασιστικότητα. Η προθυμία των ανθρώπων του μόχθου να ενισχύσουν το ΚΚΕ, αναγνωρίζοντας σ' αυτό τη συνεπή και αταλάντευτη στάση και δράση του υπέρ των δικών τους συμφερόντων, η προθυμία ακόμα και ανθρώπων με άλλες πολιτικές αναφορές να συμβάλλουν στην επίτευξη αυτού του τόσο σημαντικού σκοπού, που αφορά στη διάσωση του αρχείου, οπλίζει με αισιοδοξία και δύναμη για ακόμα πιο πλατύ άνοιγμα στο λαό, ώστε να φτάσει παντού το κάλεσμα ενίσχυσης του Κόμματος.

Να υπενθυμίσουμε πως ως την περασμένη Δευτέρα το πανελλαδικό πλάνο είχε καλυφθεί σε ποσοστό 35,65%. Πρώτη στο σχετικό πίνακα η Οργάνωση της Κεντρικής Μακεδονίας, έχοντας καλύψει το 52% του πλάνου της. Στη δεύτερη θέση η ΚΟ του Πειραιά με ποσοστό 50,60%. Τρίτη η Οργάνωση της Κρήτης με 46,32%. Ακολουθούν κατά σειρά οι ΚΟ Θεσσαλονίκης, Αττικής, Θεσσαλίας, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Πελοποννήσου, Εξωτερικού, Αιγαίου, Στερεάς - Εύβοιας, Βορειοδυτικής Ελλάδας, Αθήνας και Δυτικής Μακεδονίας.

Η ΚΝΕ είχε καλύψει το 29,73% του πλάνου της, ενώ οι ΚΟ «902» και «Ριζοσπάστη» αντίστοιχα 43% και 27,18%.

Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ: «Στο 57% και συνεχίζουμε»

Την πεποίθησή τους ότι σύντομα θα επιτύχουν την υπερκάλυψη, εκφράζουν μέλη και στελέχη της Οργάνωσης Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, καθώς στο πρώτο εικοσαήμερο της Οικονομικής Εξόρμησης έχει καλυφθεί το 57% του πλάνου της Οργάνωσης. Με βάση τα ποσοστά κάλυψης πλάνων η ΝΕ Σερρών είναι πρώτη (70%) και ακολουθεί η ΝΕ Πιερίας. Πρώτες είναι οι κλαδικές ΚΟΒ, των ΕΒΕ, της Κοινής Ωφέλειας, ενώ πρωτοπόρα ΚΟΒ της πρώτης οργάνωσης της ΝΕ Σερρών είναι αυτή της Κοινής Ωφέλειας.

«Με αισιοδοξία συνεχίζουμε την προσπάθεια για να μπορέσουμε πολύ σύντομα όχι μόνο να καλύψουμε το αυξημένο πλάνο μας, αλλά σημαντικά να το υπερκαλύψουμε», δηλώνει ο Φίλιππος Γεωργουδάκης, μέλος της ΚΕ και οικονομικός υπεύθυνος της Οργάνωσης Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

«Το υψηλό ποσοστό που πετύχαμε αναδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητες που υπάρχουν για ταχύτερα και αποτελεσματικότερα βήματα, αποτυπώνει την απήχηση της πολιτικής του Κόμματος στην εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα της χώρας, που πρόθυμα ανταποκρίνονται στο κάλεσμα με το κουπόνι. Μαζί με αυτά όμως να υπογραμμίσουμε ότι φέτος η Οικονομική Εξόρμηση γίνεται λίγο πριν το 18ο Συνέδριο του Κόμματος και το στόχο για το Αρχείο του ΚΚΕ, γεγονότα που διευκολύνουν την προσπάθειά μας για τη συγκέντρωση χρημάτων. Το αποτέλεσμα αυτό ακόμη οφείλεται στον έγκαιρο σχεδιασμό των Νομαρχιακών Οργανώσεων, τον επιμερισμό των πλάνων των Αχτιδικών Οργανώσεων και των ΚΟΒ, και μετά από συζήτηση στον καθορισμό των ατομικών πλάνων των κομματικών μελών. Ακολούθησαν συσκέψεις με οπαδούς και φίλους του Κόμματος».

«Πιστεύω ότι με την ίδια αποφασιστικότητα, επιμονή και στοχοπροσήλωση θα συνεχιστεί η μάχη από κάθε μέλος και φίλο του Κόμματος ώστε να πετύχουμε τους στόχους της Οικονομικής Εξόρμησης», καταλήγει ο Φ. Γεωργουδάκης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Με εντεινόμενους ρυθμούς συνεχίζεται η Οικονομική Εξόρμηση(2011-12-09 00:00:00.0)
Δυναμικά με στόχο την υπερκάλυψη(2009-01-06 00:00:00.0)
Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά(2008-12-17 00:00:00.0)
Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά!(2004-12-01 00:00:00.0)
Στο 60% και συνεχίζουμε!(2001-12-12 00:00:00.0)
Αισιοδοξία για τον τελικό στόχο(1997-11-05 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ