Σάββατο 20 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Μαζικές δράσεις απάντησης σε όλη τη χώρα

Με μαζική και δυναμική συγκέντρωση απάντησαν χτες το απόγευμα οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Ηράκλειο Κρήτης ενάντια στη νέα δολοφονική επίθεση της περασμένης Τετάρτης στο Περιστέρι. Η συγκέντρωση έγινε στις 7 το απόγευμα στο Μεϊντάνι (Αγορά), όπου με πανό και συνθήματα κομμουνιστές, φίλοι και οπαδοί του Κόμματος, εργάτες και εργάτριες, νέοι και νέες, άνθρωποι κάθε ηλικίας διαδήλωσαν κατά της κρατικής βίας και των κατασταλτικών μηχανισμών κάθε μορφής, κατά της αντιλαϊκής πολιτικής.

Μετά τη συγκέντρωση, ακολούθησε πικετοφορία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με τους κομμουνιστές να καλούν τον ηρακλειώτικο λαό όχι μόνο να καταδικάσει τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα, με σκοπό τον εκφοβισμό του λαού και του κινήματος, αλλά να δράσει μαζικά και αποφασιστικά, δίνοντας δύναμη στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ, για να διεκδικήσει τη ζωή που του αξίζει.

  • Με το ίδιο περιεχόμενο, μαζικές εξορμήσεις διοργάνωσαν χτες οι δυνάμεις της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες. Προχτές το βράδυ, ΚΚΕ και ΚΝΕ διοργάνωσαν πικετοφορίες σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη και Καβάλα, ενώ οι οργανώσεις της ΚΝΕ πραγματοποίησαν πικετοφορία και μαζική εξόρμηση, σε Κατερίνη και Δράμα, αντίστοιχα.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ