Πέμπτη 18 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΤΕΛΟΣ

«ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ»: «Ανοιχτό διάλογο με τους νέους προανήγγειλε από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής (...) "καταλαβαίνω πολύ καλά τους νέους. Ξέρω την πίεση που υφίστανται στην προετοιμασία για τις εξετάσεις. Ξέρω την αγωνία τους να βρουν δουλειά. Καταλαβαίνω - όλοι καταλαβαίνουμε - το ψυχολογικό κόστος που συνεπάγεται η παράταση της εξάρτησής τους από την οικογένεια"» (το ρεπορτάζ στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ).

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΤΟΠΟ»: «"Απόφασή μου είναι να συνεχίσουμε σταθερά στο δρόμο της ευθύνης" τόνισε ο πρωθυπουργός δίνοντας ανακούφιση και ελπίδα στον πολίτη που θέλει να αξιοποιεί τον εγκέφαλό του. "Τα τελευταία γεγονότα είπε πλήττουν την οικονομία και τη διεθνή εικόνα της χώρας μας και κάνουν τα πράγματα πιο επικίνδυνα". Ο πρωθυπουργός έδωσε το μήνυμα για να σταματήσει η ανευθυνότητα αφού όπως τόνισε "το διακύβευμα δεν είναι η κυβέρνηση αλλά η πορεία του τόπου. Σε ανευθυνότητες δεν πρόκειται να παρασυρθούμε"» (από το κύριο άρθρο στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΘΩΡΑΚΙΣΗ: «Το γεγονός ότι για μια ακόμη φορά ο κ. Κ. Καραμανλής έμεινε στην περιγραφή των προβλημάτων χωρίς να ξεκαθαρίσει με ποιον τρόπο θα αντιμετωπιστούν, αχρηστεύει εκ των πραγμάτων και τις όποιες παραινέσεις του (...) αρκέστηκε σε ρητορικά σχήματα που δεν εμπνέουν τις αγορές και δεν πείθουν όσους μας παρακολουθούν και με τις πράξεις τους επηρεάζουν σημαντικές πτυχές της οικονομίας (...) οφείλει πέραν της ρητορικής να προχωρήσει στα επόμενα βήματα που θα μπορούσαν ενδεχομένως να αλλάξουν το κλίμα και να θωρακίσουν στο μέτρο του δυνατού τις επιπτώσεις σε βάρος της χώρας» (από το κύριο άρθρο στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ