Σάββατο 14 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αντιδρούν στα λόγια για το ξεπούλημα του ΟΤΕ

Με παχιά λόγια «αντιστέκεται» η φιλοκυβερνητική ηγεσία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΟΤΕ στα κυβερνητικά σχέδια περί ξεπουλήματος του Οργανισμού σε ξένη ιδιωτική εταιρία.

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Ομοσπονδίας καταγγέλλει τη στάση της κυβέρνησης που προωθεί την πώληση μέχρι και 20% των μετοχών σε μία από τις 11 μεγάλες ξένες επιχειρήσεις τηλεπικοινωνιών και δηλώνει, τόσο προς την κυβέρνηση, όσο και προς τις ξένες εταιρίες, ότι... είναι αποφασισμένη να παρεμποδίσει την άλωση του Οργανισμού.

Πέρα από τις δηλώσεις, μένει να φανεί στην πράξη το τι εννοεί ως παρεμπόδιση η διοίκηση της Ομοσπονδίας. Αλλωστε, η ελεγχόμενη από το ΠΑΣΟΚ πλειοψηφία αποδέχεται την ιδιωτικοποίηση μέχρι 51% και την πλήρη απελεθεύρωση των τηλεπικοινωνιών από 1/1/2001, οπότε ο ΟΤΕ χάνει την αποκλειστικότητα στη σταθερή τηλεφωνία. Αρνούμενη δε να προχωρήσει σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις - όπως επανειλημμένα έχει προτείνει η Ενιαία Συνδικαλιστική Κίνηση - ενάντια στα κυβερνητικά σχέδια, αποδέχεται όσα αντέκρουε, όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν στην αντιπολίτευση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ