Παρασκευή 12 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Και άλλο πολιτικό σάλτο

Τελικά, αυτό το κόμμα ...όλα μπορεί να τα συνδυάσει, αρκεί να πετύχει τους ψηφοθηρικούς - τυχοδιωκτικούς στόχους του! Από την αναγόρευση του μεταμεσονύχτιου πετροπόλεμου MAT -«κουκουλοφόρων» σε «κοινωνική εξέγερση», με ένα ...(πολιτικό) σάλτο φθάνει την ίδια ώρα στην αναζήτηση διακομματικών συναινέσεων για μια ...«άλλη αστυνομία» (που υποθέτουμε «είναι εφικτή»).

Για τον ΣΥΡΙΖΑ ο λόγος (σωστά μαντέψατε) και για τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής του ομάδας, Αλέκο Αλαβάνο, ο οποίος υποστήριξε χτες στο Κοινοβούλιο ότι αποτελεί ...κοινωνική απαίτηση η δημιουργία διακομματικής επιτροπής της Βουλής για την «αναδιοργάνωση της αστυνομίας»! Οπως χαρακτηριστικά είπε, η διακομματική επιτροπή οφείλει να συσταθεί προκειμένου «αυτή η κινητοποίηση, η οποία γίνεται, η οποία παίρνει και ακραίες μορφές, όλοι το καταλαβαίνουν, κάπου να οδηγήσει»! Ο Α. Αλαβάνος ζήτησε από την κυβέρνηση να αποδείξει ότι ...δε θέλει την αστυνομία «που σκότωσε τον 16χρονο».

Δε μένει παρά να μας εξηγήσει ο ΣΥΡΙΖΑ πού θα βρει «κοινό τόπο», σε μια τέτοια επιτροπή για την «αναδιοργάνωση της αστυνομίας», μαζί με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ. Τα κόμματα δηλαδή που ασυζητητί στηρίζουν τους «τρομονόμους», τα «φακελώματα», τη διεύρυνση του αυταρχισμού, τις ιδιωτικές εταιρείες σεκιούριτι, τα «αντιτρομοκρατικά δόγματα» και τόσα άλλα. Ισως στην «ευρωπαϊκή προοπτική» που όλοι τους ενστερνίζονται;


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ