Παρασκευή 12 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ
Οι οπορτουνιστές βράζουν στο ζουμί τους

Σχολιάζοντας τα χτεσινά δημοσιεύματα της «Αυγής» που αναπαράγει την άθλια και προβοκατόρικη προπαγάνδα σχετικά με την απεργιακή συγκέντρωση και πορεία της Τετάρτης, το ΠΑΜΕ σημειώνει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε:

«Η εμπάθεια της ηγεσίας του ΣΥΝ και της εφημερίδας "Αυγής" τους οδηγεί σε προβοκάτσιες, σε βιασμό της αλήθειας, δίνοντας άθλια ερμηνεία στην επιλογή του ΠΑΜΕ να πραγματοποιήσει πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας την ημέρα της 24ωρης απεργίας. Το ΠΑΜΕ είναι ένα ισχυρό ταξικό κίνημα στο οποίο συμμετέχουν Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Σωματεία, που χρησιμοποιεί όλες τις μορφές πάλης, αρνούμενο να εμπλακεί στα παιχνίδια που παίζουν οι δυνάμεις της καταστολής, οι οπορτουνιστές και ο πυρήνας των κουκουλοφόρων που λειτουργεί διαλυτικά κατά του εργατικού - λαϊκού κινήματος.

Το ΠΑΜΕ έχει μεγάλη συμβολή στην επιτυχία της 24ωρης απεργίας και πραγματοποίησε πολύ μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις σε 66 πόλεις, σε σύγκρουση με την πολιτική της κρατικής καταστολής, της εργοδοτικής τρομοκρατίας, της εξουσίας των μονοπωλίων, με στόχους πάλης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εργατικών - λαϊκών οικογενειών. Σ' αυτή την κατεύθυνση συνεχίζει ακόμα πιο αποφασιστικά, δίνοντας απάντηση και στους οπορτουνιστές που "βράζουν στο ζουμί τους". Γι' αυτούς ισχύει "όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια"».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ