Τετάρτη 10 Δεκέμβρη 2008 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΜΕΣΙΣ

Κυκλοφορεί στα περίπτερα

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ! ΠΟΙΟΙ;

Το περιοδικό NEMECIS που κυκλοφορεί σας κάνει «δώρο» ένα σχολικό 50φυλλο μπλε τετράδιο με την πιο ανατρεπτική ετικέτα: Σχολείο ο Ηρώδης!

Στο μπλε τετράδιο θα διαβάσετε για τη σύγχρονη κόλαση των παιδιών:

- Μαμά γιατί με έβαλες φυλακή; To NEMECIS μπήκε στις Φυλακές του Ελαιώνα στη Θήβα όπου γυναίκες κρατούμενες γεννούν και δίνουν τα πρώτα μαθήματα ζωής στα παιδιά τους, που μέχρι 3 ετών κρατούνται και αυτά πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

- Ο μαθητής μου ο Βαλαντέν: Η δολοφονία ενός ανήλικου Γάλλου από δύο συμμαθητές του και η συγκλονιστική μαρτυρία του καθηγητή του.

- Λύκε, λύκε, είσαι εδώ; Η κοκκινοσκουφίτσα σερφάρει σε επικίνδυνα μονοπάτια στο Ιντερνετ, αλλά η γιαγιά της δεν μπορεί να το καταλάβει.

- Ελληνικό σχολείο ο Ηρώδης: «Η νεανική ψυχή είναι ο ιερότερος ναός και σ' αυτήν σήμερα διεισδύει όχι πια ο παιδαγωγός αλλά ένας ολόκληρος συρφετός ανθρώπων με βρώμικα πόδια, με βρώμικα λόγια και βρώμικες προθέσεις». (χρονογράφημα: Σ.Ι. Καργάκος)

Στο NEMECIS που κυκλοφορεί ο Γιάννης Μπέζος σε μία κατάθεση ψυχής: «Η μεγαλύτερη τέχνη είναι η τέχνη της ζωής...» (συνέντευξη στον Μ. Τσακωνιάτη)

Ενα ρεπορτάζ που θα συζητηθεί:

Αποβίβαση λαθρομεταναστών στη Μυτιλήνη!

Και... τα βατοπαιδινά κάλαντα του Καραγκιόζη από τον μοναδικό Σωτήρη Χαρίδημο!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ