Σάββατο 22 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κούφιες Αττικομαχίες... .

Από τότε που το «Αττικόν» νοσοκομείο εγκαινιάστηκε προεκλογικά για πρώτη φορά - γιατί ακολούθησε και δεύτερη (16.7.2002) - το Μάρτη του 2000 απ' τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη άρχισαν και οι ...Αττικομαχίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Επί κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ όπως π.χ. ο τότε υπεύθυνος του τομέα Υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος έγραφε πύρινα άρθρα για τη μη λειτουργία του νοσοκομείου ενώ - μετέπειτα - ως υφυπουργός Υγείας το 2006 υπολόγιζε ότι σε σαράντα μέρες θα λειτουργούσε πλήρως το «Αττικόν», καθώς βρέθηκε μια φόρμουλα ταχύρυθμης προώθησης των επιτυχόντων νοσηλευτών μέσω του ΑΣΕΠ.

Τώρα οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ετσι, χτες το «Αττικόν» επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, για να εξαπολύσει τους δικούς του μύδρους για τη «μεγάλη επένδυση του του ελληνικού λαού, το Αττικό Νοσοκομείο, που πρέπει να εξυπηρετήσει όχι μόνο την ποιότητα στην εκπαίδευση των φοιτητών, αλλά τις φτωχότερες γειτονιές της Αττικής» και αντί γι' αυτό «να απαξιώνεται, να υποβαθμίζεται, να συρρικνώνεται και να εγκαταλείπεται με την απαράδεκτη πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ».... Φτωχή η ΠΑΣΟΚική μνήμη, που έφτιαξε νοσοκομείο χωρίς γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, ή πιστεύουν πως μιλούν σε λοβοτομημένους;


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ