Παρασκευή 21 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
AEK
Εποχή Μπάγεβιτς...

Χωρίς σοβαρά προβλήματα «άνοιξε» η αυλαία της τρίτης παρουσίας - ως προπονητή - του Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ. Χτες το μεσημέρι (αφού μίλησε με τους παίχτες) έγινε η πρώτη προπόνηση, υπό τις οδηγίες του. Παρόντες - μεταξύ άλλων - ο νέος του βοηθός, Λυσ. Γεωργαμλής, ο παλαιόθεν συνεργάτης του (φυσιοθεραπευτής) Ν. Πανταζής, και βέβαια ο νέος τεχνικός διευθυντής, Στ. Μανωλάς.

Η πρεμιέρα του Σερβοέλληνα έγινε παρουσία φιλάθλων, οι οποίοι ύστερα από αίτημά του μπήκαν στον περίβολο του προπονητηρίου (η προπόνηση είχε προγραμματιστεί να γίνει κεκλεισμένων των θυρών). Κάποιοι τον επιδοκίμασαν, άλλοι δεν ασχολήθηκαν με το πρόσωπο του αλλά εμψύχωσαν τους παίχτες και φώναξαν συνθήματα υπέρ της ομάδας. Εναν που εκφράστηκε με χαρακτηρισμό εναντίον του Μπάγεβιτς (πριν δημιουργηθεί επεισόδιο) απομάκρυνε ο Μανωλάς που ακολούθως συζήτησε μαζί του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι άπαντα τα νέα στελέχη της ομάδας, είναι ουσιαστικά παρόντα αλλά τυπικά απόντα. Κι αυτό, γιατί κανείς επίσημα δεν είναι ακόμα στέλεχος, αφού δεν έχει ανακοινωθεί - ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές - από την ΠΑΕ. Ασχετα αν χτες το μεσημέρι ήταν στην προπόνηση. Ειδικά με τον Μπάγεβιτς, το κωμικό μεγιστοποιείται. Η ΠΑΕ δεν είχε ανακοινώσει την πρόσληψή του αλλά - μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της - γνωστοποίησε ότι σήμερα «ο προπονητής της ομάδας, κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς» θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Το λόγο (για το προπονητικό τιμ) μάλλον εξηγεί χτεσινή γραπτή ανακοίνωση του Γ. Δώνη. Ο οποίος υποστηρίζει πως «ουδέποτε υπήρξε καμία συναινετική λύση συμβολαίου εμού και των συνεργατών μου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ» (!) αλλά ότι οι εκπρόσωποι της διοίκησης «μου ανακοίνωσαν τη διακοπή της συνεργασίας μας».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ