Κυριακή 16 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επί ποδός όλες οι δυνάμεις

Επί ποδός βρίσκονται οι ταξικές δυνάμεις για την επιτυχία των συλλαλητηρίων στις 27 Νοέμβρη και της πανεργατικής απεργίας στις 10 Δεκέμβρη. Εχοντας επίγνωση της κρίσιμης αναμέτρησης, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καλεί Ελληνες και μετανάστες εργάτες, νέους και νέες, άνεργους και συνταξιούχους να δώσουν μαχητικό παρών.

Στην Αθήνα, το ραντεβού για τις 27 Νοέμβρη έχει οριστεί στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Ομονοίας, ενώ η απεργιακή συγκέντρωση της 10ης Δεκέμβρη θα γίνει στις 10.30 π.μ., επίσης στην πλατεία Ομονοίας. Στη Θεσσαλονίκη, το συλλαλητήριο θα γίνει στις 7 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου. Στον Πειραιά το συλλαλητήριο θα γίνει στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Κοραή.

Με στόχο την καλύτερη οργάνωση της δουλειάς, η Εκτελεστική Γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου καλεί σε πλατιά συνδικαλιστική σύσκεψη, την Πέμπτη, 20 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος). Πλατιά σύσκεψη διοργανώνει το ΠΑΜΕ και στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 19 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

Καθημερινές είναι και οι εξορμήσεις του ΠΑΜΕ. Στην Αθήνα, αύριο Δευτέρα εξορμήσεις θα γίνουν στα λογιστήρια σε «Αβαξ», «Σαραντής», «Ελαγρέτ», ΛΑΡΚΟ, ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, ΣΥΝΦΑ, ΒΙΑΝ, WELLA, ΧΡΙΣΠΑ, ΤΖΕΝΕΦΑΡΜ, CLEVA.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ