Πέμπτη 13 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αστυνομικός κατηγορείται ότι έκλεψε μετανάστη

Αστυφύλακας της Αμεσης Δράσης κατηγορείται ότι έκλεψε μετανάστη από το Μπαγκλαντές. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος αστυνομικός χτες τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, αφαίρεσε από 30χρονο αλλοδαπό 600 ευρώ.

Το ποσό αυτό ήταν ο μισθός του, αφού ο 30χρονος εργάζεται ως σερβιτόρος. Ο αστυνομικός έλεγχος έγινε στην οδό Πατησίων. Ο αστυφύλακας ήταν οδηγός περιπολικού στο οποίο επέβαιναν άλλοι δυο συνάδελφοί του. Ο δράστης έλεγξε δυο αλλοδαπούς αποσπώντας από τον ένα τα χρήματα. Ο 30χρονος σταμάτησε περιπολικό του αστυνομικού τμήματος της Κυψέλης που πέρασε από την περιοχή και κατήγγειλε το συμβάν. Τότε οι αστυνομικοί του τμήματος εντόπισαν το περιπολικό της Αμεσης Δράσης και οδήγησαν τους συναδέλφους τους στο τμήμα προκειμένου να ερευνηθεί η καταγγελία. Εκεί, ο 22χρονος αστυφύλακας, κάποια στιγμή, ζήτησε να πάει στην τουαλέτα του κτιρίου. Ο δράστης, στην αρχή, αρνήθηκε την κατηγορία, όμως η θέση του επιβαρύνθηκε από το ότι δεν είχε καταγράψει το περιστατικό του ελέγχου, ενώ μετά από έρευνα στην τουαλέτα βρέθηκαν κρυμμένα 200 από τα 600 ευρώ.

Ο αστυφύλακας θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, ενώ έχει κινηθεί σε βάρος του η διοικητική διαδικασία προκειμένου να τεθεί σε διαθεσιμότητα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ