Πέμπτη 13 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΚΕΒΙΝ ΣΜΙΘ
Ο Ζακ και η Μίρι γυρίζουν πορνό

Εχει τύχει να δείτε ποτέ κάποια από εκείνες τις περίφημες ψιλοπορνό ελληνικές βιντεοκασέτες; Αν ναι, η ταινία του κ. Σμιθ είναι σαν αυτές και ...λίγο χειρότερη! Ενα παιδοβούβαλο, ταλαντούχος, πράγματι, ηθοποιός (Σεθ Ρόγκεν) συγκατοικεί με την παιδική φίλη του, επίσης ταλαντούχα ηθοποιό (Ελίζαμπεθ Μπανκς). Το ζευγάρι (κρίμα, το αναμφισβήτητο ταλέντο του), που δεν είναι ερωτικό, αλλά απλώς συγκατοικεί, ξεμένει τελείως από λεφτά. Μέχρι και η αμερικανική ΔΕΗ τούς κόβει το φως.

Στην απελπισία του το χαζοχαρούμενο και ανέραστο (μεταξύ του) ζευγάρι καταφεύγει στο εύκολο χρήμα! Πλησιάζει κάτι μυστήριους τύπους, αθώα και καλά παιδιά κατά τα άλλα, και γυρίζει μαζί τους πορνό. Κάποια στιγμή, το ζευγάρι που εργάζεται πίσω από τη μηχανή (συνεργείο) περνάει μπροστά από τη μηχανή (ηθοποιοί). Και παρά το πάχος του νεαρού καταφέρνει θαύματα. Οσο αισθησιασμό δεν κατάφερναν να βγάλουν όλοι οι προηγούμενοι πορνοστάρ, το κατάφερε αυτός με τη μία. Και αυτό, σύμφωνα με το σενάριο και τη λογική, γιατί ο έρωτας που έκαναν μπροστά στο φακό ήταν αληθινός (και απωθημένος).

Για να μην σας ενοχλώ περισσότερο, το ζευγάρι, στο τέλος της ταινίας, δε φτάνει που θα βρει λεφτά, θα βρει και τον ερωτικό δρόμο του! Θα αγαπηθεί (ερωτικά) και θα παντρευτεί (υποθέτω). Στη συνέχεια, όπως κάνουν όλες οι χαζοχαρούμενες αμερικάνικες οικογένειες, θα κάνει και αυτό παιδιά, τα οποία και θα τα στείλει στο Ιράκ ή όπου αλλού αποφασίσει, τώρα πια, ο Ομπάμα. Ταινία γεμάτη ιδανικά. Προτείνω να παίζεται στα σχολεία! Μακριά, ε!

Παίζουν: Σεθ Ρόγκεν, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Τρέισι Λορντς, Τζάστιν Λονγκ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ