Τετάρτη 12 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας, Γιάννης Πρωτούλης και Εύα Μελά ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό αν προτίθεται να προχωρήσει το υπουργείο στην άμεση κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων, αλλά και των υπόλοιπων απαραίτητων εκπαιδευτικών ειδικοτήτων και βοηθητικού προσωπικού στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ζεφυρίου.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης, Νίκος Καραθανασόπουλος, Γιάννης Γκιόκας και Εύα Μελά ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα πρόκειται να πάρει για την άμεση χρηματοδότηση και την ταχεία ανέγερση νέου σχολικού κτιρίου για τις ανάγκες του 1ου ΕΠΑΛ Κορίνθου.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, Γιώργος Μαυρίκος, Γιώργος Μαρίνος και Λιάνα Κανέλλη ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς ποια μέτρα θα πάρουν για να σταματήσει η ασυδοσία της εταιρείας Ν. Μανιατόπουλος ΑΕ, να εφαρμοστούν οι δικαστικές αποφάσεις και να επαναπροσληφθεί άμεσα ο Κ. Ζαρουτιάδης.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος, Αχιλλέας Κανταρτζής και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό εάν συμφωνεί με την προοπτική να κατασκευαστεί εμπορικό κέντρο ή κάτι συναφές με ευθύνη της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, δηλαδή του Δημοσίου, καθώς και πού βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για την ίδρυση μονάδας βιοαιθανόλης στη Λάρισα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ