Κυριακή 9 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΜΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ

Κάλεσμα στράτευσης για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης που διοργανώνει προς τιμήν του 18ου Συνεδρίου, η οποία αρχίζει την 1η Δεκέμβρη 2008 και θα διαρκέσει έως το τέλος του Γενάρη του 2009, απευθύνει πλατιά η ΚΕ του ΚΚΕ.

Η επιτυχία της φετινής Οικονομικής Εξόρμησης αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα. Αποκτά διαστάσεις πρόκλησης για όλους μας, να αφιερώσουμε αυτή την επιτυχία στα 90 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματός μας και να βαδίσουμε με την αισιοδοξία που θα μας δώσει στην πραγματοποίηση του 18ου Συνεδρίου το Φλεβάρη. Αλλωστε, η προσυνεδριακή περίοδος μάς δίνει περισσότερες από άλλες φορές δυνατότητες να απευθυνθούμε πλατιά και με το κουπόνι μαζί με τις Θέσεις για το Συνέδριο.

Αυξημένες δυνατότητες δημιουργεί και ο στόχος αυτής της Οικονομικής Εξόρμησης. Οπως έχει ήδη γίνει γνωστό, μεγάλο μέρος των χρημάτων που θα αποφέρει θα διατεθεί για τη δημιουργία του κτιρίου που θα στεγάσει το Αρχείο του ΚΚΕ, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η διάσωση και να γίνει δυνατή η ολόπλευρη αξιοποίησή του. Ενα κτίριο κατάλληλο ειδικά για τη στέγασή του, που θα πληροί όλες τις απαραίτητες και σύγχρονες προδιαγραφές.

Τη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης να τη δώσουμε με την πεποίθηση ότι κανείς δε θα αρνηθεί να συμβάλει σ' αυτό το σπουδαίο στόχο.

Για την επιτυχία της απευθυνόμαστε πλατιά και με εμπιστοσύνη στο λαό. Η φύλαξη και η αξιοποίηση του Αρχείου του ΚΚΕ δεν είναι υπόθεση μόνο των κομμουνιστών, αλλά όλων των προοδευτικών ανθρώπων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ