Σάββατο 8 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πρόγραμμα εκδηλώσεων «Σύγχρονης Εποχής » και ΚΟ του ΚΚΕ

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΚΚΕ και οι Εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή» διοργανώνουν την Κυριακή 16 Νοέμβρη 2008 στις 7 μ.μ., στη Στοά Σάρκα - αίθουσα Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης (πρώην ΕΛΚΕΠΑ) εκδήλωση παρουσίασης των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής» για τα 90 χρόνια ΚΚΕ. Θα μιλήσουν: Ο Γιώργος Μαργαρίτης, καθηγητής Ιστορίας στο ΑΠΘ και ο Κύριλλος Παπασταύρου, υπεύθυνος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι Εκδόσεις και το βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» την Τρίτη 18 Νοέμβρη 2008 στις 6.30 μ.μ. στο χώρο του βιβλιοπωλείου, Μαυροκορδάτου 3, στην Αθήνα, εγκαινιάζουν έκθεση με θέμα: «90 χρόνια εκδοτική δραστηριότητα του ΚΚΕ». Η έκθεση θα λειτουργεί έως και 12 Δεκέμβρη 2008 και θα είναι επισκέψιμη όλες τις ώρες λειτουργίας του βιβλιοπωλείου.

-- Η Κομματική Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ και οι Εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή» διοργανώνουν την Τετάρτη 3 Δεκέμβρη 2008 στις 6.30 μ.μ. στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά (Καραΐσκου 111) εκδήλωση, με θέμα: «Η συμβολή του ΚΚΕ στη διάδοση του Μαρξισμού - Λενινισμού στην εργατική τάξη της Ελλάδας».

-- Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας και οι Εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή» διοργανώνουν την Κυριακή 30 Νοέμβρη 2008, στις 7 μ.μ. στο «Συρμό» εκδήλωση αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του κομμουνιστή λογοτέχνη Δημήτρη Ραβάνη - Ρεντή. Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί μικρή έκθεση με ντοκουμέντα από τη ζωή του κομμουνιστή συγγραφέα.

Σε όλες τις εκδηλώσεις θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» με επιλεγμένες εκδόσεις.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ