Σάββατο 8 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Αύριο Κυριακή, στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, στη 1 μ.μ., θα περιοδεύσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης.

-- Τη Δευτέρα 10/11, η Βέρα Νικολαΐδου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο Δημαρχείο και στα εμπορικά καταστήματα του Περάματος, στις 9 π.μ.

-- Την Τρίτη 11/11, η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις 9.30 π.μ. στο 9ο ΕΠΑΛ Πειραιά (Ναυτικό) και στις 12 μ. στα 56ο Νηπιαγωγείο Πειραιά και 18ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά.

-- Την Τρίτη 11/11 η Βέρα Νικολαΐδου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις 7 μ.μ. στις αποθήκες NEOSET, στη Νίκαια (Θηβών).

-- Την Τρίτη 11/11 σε συγκέντρωση στον Ιπποκράτη Λάρισας, στις 7 μ.μ., στο καφενείο «Αστροφεγγιά», θα μιλήσει ο Τ. Τσιόγκας.

-- Την Τρίτη 11/11, στον Αγ. Κωνσταντίνο Λάρισας, στις 6 μ.μ., στο καφενείο «Εμπα Μέσα», θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά.

-- Την Τετάρτη 12/11, στις 5 μ.μ., αντιπροσωπεία του Κόμματος, με επικεφαλής την βουλευτή Λίλα Καφαντάρη, θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους στο πολυκατάστημα ΑΤΤΙΚΑ.

-- Την Τετάρτη 12/11, στην Ανθούπολη Λάρισας, στις 6.30 μ.μ., στο καφενείο «Αποστόλης», θα μιλήσει ο Γ. Λαμπρούλης.

-- Την Τετάρτη 12/11, στους Αμπελόκηπους Λάρισας, στις 7 μ.μ., στην πιτσαρία «Κρέιζι», θα μιλήσει ο Π. Σπήλιος.

-- Την Κυριακή 16/11, οι ΚΟ Ιλίου της Δυτικής Αχτίδας της ΚΟΑ διοργανώνουν εκδήλωση - αφιέρωμα στους τόπους μαρτυρίου και εξορίας αγωνιστών, στο πλαίσιο του γιορτασμού των 90χρονων του Κόμματος. Η εκδήλωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιλίου (πλατεία Αγίου Φανουρίου), στις 6.30 μ.μ.

-- Την Τετάρτη 19/11, η ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση στο ΤΕΙ Λαμίας, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις - 18ο Συνέδριο αντεπίθεσης του ΚΚΕ».

-- Την Τρίτη 25/11, η ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ, σε πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Χαλκίδας, στις 12 το μεσημέρι, θα καταθέσει τις εκτιμήσεις και θέσεις του Κόμματος για την καπιταλιστική κρίση και τη διέξοδο που προτείνει το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ