Πέμπτη 6 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα, Πέμπτη, στις 9.30 π.μ., τους εργαζόμενους στην Εθνική Ασφαλιστική (Λ. Συγγρού 103-105), θα επισκεφθεί αντιπροσωπεία του Κόμματος, με επικεφαλής την βουλευτή Εύα Μελά.

-- Την Κυριακή 16/11 οι ΚΟ Ιλίου της Δυτικής Αχτίδας της ΚΟΑ διοργανώνουν εκδήλωση αφιέρωμα στους τόπους μαρτυρίου και εξορίας αγωνιστών, στο πλαίσιο του γιορτασμού των 90χρονων του Κόμματος. Η εκδήλωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιλίου (πλατεία Αγίου Φανουρίου), στις 6.30 μ.μ.

-- Την Τετάρτη 19 Νοέμβρη, η ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση στο ΤΕΙ Λαμίας, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις - 18ο Συνέδριο αντεπίθεσης του ΚΚΕ».

-- Την Τρίτη 25 Νοέμβρη, η ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ, σε πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Χαλκίδας, στις 12 το μεσημέρι, θα καταθέσει τις εκτιμήσεις και θέσεις του Κόμματος για την καπιταλιστική κρίση και τη διέξοδο που προτείνει το ΚΚΕ.

Διήμερη περιοδεία στα Χανιά

Διήμερη περιοδεία στο Νομό Χανίων πραγματοποιεί ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

-- Σήμερα Πέμπτη: Στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιήσει συνάντηση - συζήτηση με την Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Ν. Χανίων, τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων, Σωματεία της Ομοσπονδίας και Σωματεία Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα.

-- Αύριο Παρασκευή:

  • Στις 7.30 π.μ. θα μιλήσει στους εργαζόμενους στα συνεργεία του Δήμου Χανίων και της ΔΕΥΑΧ.
  • Στις 11.30 π.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΕ Χανίων (Αποκορώνου 35).
  • Στη 1 μ.μ., θα μιλήσει στους εργαζόμενους στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων.
  • Στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση - συζήτηση στα Παλιά Ρούματα στο καφενείο Κατζάκη.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ