Σάββατο 25 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δυναμική συγκέντρωση προχώρησαν χτες το βράδυ πυρόπληκτοι στην Οινόη Ηλείας, μετά από πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγώνα Πυροπλήκτων, με κεντρικό αίτημα την ανάγκη της πραγματικής αποκατάστασης του νομού μετά τις φονικές πυρκαγιές του καλοκαιριού. Αποφάσισαν επίσης να παρελάσουν - διαδηλώσουν στις 28 Οκτώβρη, στον Πύργο.

Η τελευταία ενέργεια της κυβέρνησης, να στείλει ειδοποιητήρια σε 1.000 και πλέον κατοίκους της περιοχής από την υπηρεσία του Δημοσιονομικού Ελέγχου του υπουργείου Οικονομίας που ζητά να επιστραφούν χρήματα από όσους η κυβέρνηση εκτιμά ότι δε δικαιούνται, έχει δημιουργήσει μεγάλο αναβρασμό. Την ώρα που η κυβέρνηση δεν έχει δώσει τα χρήματα που η ίδια υποσχέθηκε και δικαιούνται οι πυρόπληκτοι, προσπαθεί να τους πάρει και αυτά που τους έδωσε.

Ο Γιώργος Καραπάνος, εκ μέρους της Επιτροπής Αγώνα, μιλώντας σε ένα φορτισμένο κλίμα όπου το λόγο πήραν και πολλοί αποδέκτες των... ειδοποιητηρίων, τόνισε την ανάγκη της ανάπτυξης αγώνων που θα αναγκάσουν την κυβέρνηση να κάνει πίσω τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν επιστρέφουμε τίποτα. Ζητάμε αποζημιώσεις στο 100%».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ