Πέμπτη 23 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
18ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ ΣΥΖΗΤΑΜΕ
Πληθώρα συγκεντρώσεων σε όλη τη χώρα

Κατάμεστη η αίθουσα του Δημαρχείου στο Μενίδι κατά τη συζήτηση των θέσεων για το 18ο Συνέδριο του ΚΚΕ την περασμένη Δευτέρα
Κατάμεστη η αίθουσα του Δημαρχείου στο Μενίδι κατά τη συζήτηση των θέσεων για το 18ο Συνέδριο του ΚΚΕ την περασμένη Δευτέρα
Εχοντας ήδη μπει σε προσυνεδριακή τροχιά μετά τη δημοσίευση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 18ο Συνέδριό του, οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα διοργανώνουν εκδηλώσεις - συζητήσεις πάνω στο κείμενο των Θέσεων, για την ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων, προβληματισμών, για την κατάθεση τυχόν ερωτημάτων, για να διευκολυνθεί εν ολίγοις η προσπάθεια για το άνοιγμα ενός δημιουργικού διαλόγου ανάμεσα στα μέλη και τους φίλους του Κόμματος, συνολικά τους εργαζόμενους και κάθε άνθρωπο του μόχθου.

Τις επόμενες μέρες διοργανώνονται οι παρακάτω συγκεντρώσεις, στις οποίες τις Θέσεις θα παρουσιάσουν μέλη του ΠΓ της ΚΕ. Συγκεκριμένα:

-- Σήμερα, Πέμπτη, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στις 2 μ.μ., στο «αμφιθέατρο Γενικών Εδρών». Την παρουσίαση θα κάνει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης.

-- Σήμερα, Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., στην Καρδίτσα (Δημοτικό Κινηματοθέατρο). Η παρουσίαση θα γίνει από τον Στέφανο Λουκά.

-- Σήμερα, Πέμπτη, στη Θήβα, στο Συνεδριακό Κέντρο, στις 7 μ.μ. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

-- Αύριο, Παρασκευή, στην Κομοτηνή, στις 7 μ.μ., στο Επιμελητήριο ΕΒΕ. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

-- Την Τετάρτη 29/10 στις 7 μ.μ. στην Ηλιούπολη, στο αναψυκτήριο του άλσους «Δημήτρης Κιντής». Η παρουσίαση θα γίνει από τον Δημήτρη Αρβανιτάκη.

-- Την Τετάρτη 29/10 στην Ελευσίνα στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Στέφανο Λουκά.

-- Την Τετάρτη 29/10 στην Αλεξανδρούπολη. Την παρουσίαση θα κάνει ο Θ. Κωνσταντινίδης.

-- Την Τετάρτη 29/10 στις Κομματικές Οργανώσεις Δ. Θεσσαλονίκης. Την παρουσίαση θα κάνει ο Δ. Γόντικας.

-- Την Κυριακή 2/11 στις 10.30 π.μ., από την Αχτίδα Υγείας - Πρόνοιας, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Πανεπιστημίου & Θεμιστοκλέους). Την παρουσίαση θα κάνει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης.

-- Την Κυριακή 2/11 στις 11 π.μ., στη Νέα Ιωνία, στο ΚΕΠ (απέναντι από τον ΗΣΑΠ). Η παρουσίαση θα γίνει από την Ελένη Μπέλλου.

-- Την Κυριακή 2/11, στην Κόρινθο, στις 11 π.μ., στο Θεατράκι του Δημαρχείου. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Θεόδωρο Τζιαντζή.

Επίσης, για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω συγκεντρώσεις:

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στην Πεύκη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δήμου (Χρ. Σμύρνης και Ρ. Φεραίου), με ομιλήτρια την Τούλα Μητσέα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στη Νομική Σχολή, στη 1 μ.μ., στο «Αμφιθέατρο Οικονομίδου», με ομιλητή τον Π. Αλέπη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων 203, με ομιλητή τον Χρήστο Μπάθα, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στη Γεωπονική Σχολή, στις 12.30 μ.μ., στο «Αμφιθέατρο Σιδερή», με ομιλήτρια την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ.

-- Στην περιοχή Αποκόρωνα Χανίων στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αρμένων με ομιλητή τον Γιώργο Νταγκουνάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 25/10

-- Στο Ροδολίβος Σερρών, με ομιλητή τον Παύλο Φαρμάκη, μέλος της ΕΠ, Γραμματέα της ΚΟ Σερρών.

-- Στην Πρέβεζα στις 7.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Preveza city» με ομιλητή τον Γιάννη Ποσοτίδη, μέλος της ΚΕ.

Την Κυριακή 26/10

-- Στο Πολύκαστρο Κιλκίς με ομιλητή τον Παναγιώτη Ταξόπουλο, μέλος της ΚΕ.

-- Στη Θάσο στις 11 π.μ. στο καφενείο «ΚΑΤΩΓΑ» στην Ποταμιά, με ομιλητή τον Νίκο Φακιρίδη, μέλος της ΕΠ Αν. Μακεδονίας - Θράκης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ