Πέμπτη 23 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
Ανακοίνωση της Επιτροπής για το Δημόσιο Διάλογο

Η Επιτροπή για το Δημόσιο Προσυνεδριακό Διάλογο του 18ου Συνεδρίου του ΚΚΕ ενημερώνει τους συντρόφους και τις συντρόφισσες, τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, όσους θέλουν να πάρουν μέρος στη δημόσια συζήτηση με βάση τις Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ στο ένα ή και στα δύο θέματα του 18ου Συνεδρίου, για τα εξής ζητήματα:

1. Ο διάλογος θα διεξαχθεί στα δύο θέματα του Συνεδρίου (1ο θέμα: Απολογισμός από το 17ο Συνέδριο και καθήκοντα του Κόμματος έως το 19ο Συνέδριο, 2ο θέμα: Θέσεις για το σοσιαλισμό) από τις σελίδες του «Ριζοσπάστη» και της «Κομμουνιστικής Επιθεώρησης» (ΚΟΜΕΠ) και θα αρχίσει με τη δημοσίευση των Θέσεων της ΚΕ.

2. Η Επιτροπή Διαλόγου θα παραλαμβάνει κείμενα για δημοσίευση στον «Ριζοσπάστη», μέχρι 15 Γενάρη 2009 για το 1ο θέμα και μέχρι 20 Γενάρη 2009 για το 2ο θέμα. Για δημοσίευση στην ΚΟΜΕΠ, μέχρι 15 Δεκέμβρη 2008 και για τα δύο θέματα.

3. Καθένας και καθεμιά, που θέλει να συμβάλει στο διάλογο, μπορεί να στείλει ένα σημείωμα για κάθε θέμα του συνεδρίου. Ανώτατο όριο έκτασης για το 1ο θέμα: Για τον «Ριζοσπάστη», μέχρι οκτακόσιες (800) λέξεις ή για την ΚΟΜΕΠ, μέχρι χίλιες τριακόσιες (1.300) λέξεις. Ανώτατο όριο έκτασης για το 2ο θέμα: Για τον «Ριζοσπάστη» μέχρι χίλιες διακόσιες (1.200) λέξεις ή για την ΚΟΜΕΠ μέχρι δύο χιλιάδες (2.000) λέξεις.

4. Κάθε κείμενο πρέπει να έχει απαραίτητα το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο του συντρόφου ή της συντρόφισσας, του φίλου ή της φίλης, που συμμετέχει στο διάλογο, προκειμένου η Επιτροπή να έχει τη δυνατότητα της επικοινωνίας μαζί του.

5. Τα κείμενα πρέπει να στέλνονται ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Κεντρική Επιτροπή ΚΚΕ, Λεωφόρος Ηρακλείου 145, ΤΚ 14231 και να έχουν την ένδειξη: «Για την Επιτροπή Προσυνεδριακού Διαλόγου», είτε μέσω των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ. Για τη διευκόλυνση της δουλειάς της Επιτροπής, παρακαλούμε τους συμμετέχοντες στο διάλογο, όσοι έχουν τη δυνατότητα, να στέλνουν το κείμενό τους και σε ηλεκτρονική μορφή με δισκέτα.

6. Σημειώματα που τυχόν έρθουν στην Επιτροπή είτε εκπρόθεσμα είτε ξεπερνούν την έκταση που έχει προσδιοριστεί, δε θα δημοσιευτούν. Θα τεθούν, όμως, υπόψη των αντιπροσώπων του 18ου Συνεδρίου. Επίσης, δε θα δημοσιευτούν κείμενα ανώνυμα, με ελλιπή στοιχεία, είτε με περιεχόμενο εκτός των θεμάτων του δημόσιου διαλόγου.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org