Παρασκευή 17 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΧΘΡΟΣ Ο ΕΥΡΩΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για τα λαϊκά συμφέροντα

ΚΚΕ: Ο μόνος δρόμος για να γλιτώσει ο λαός από τα νέα δεινά που του επιφυλάσσουν η ΕΕ και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου είναι ο δρόμος της ανυπακοής και της απειθαρχίας, της αντιμονοπωλιακής συσπείρωσης και πάλης με ισχυρό ΚΚΕ

  • Τα δισεκατομμύρια ευρώ που αφειδώς διοχετεύουν οι κυβερνήσεις της ΕΕ προς τις τράπεζες δεν έχουν στόχο την ελάφρυνση των δανειοληπτών, αλλά τη στήριξη του τραπεζιτικού κεφαλαίου και των μονοπωλίων γενικότερα, για να συνεχιστεί η συγκέντρωση του αμύθητου πλούτου στα χέρια του κεφαλαίου.
  • Είναι εντελώς παραπλανητικές οι αποφάσεις των ηγετών της ΕΕ ότι από εδώ και στο εξής θα εποπτεύουν στενά τις αγορές και θα επιβάλλουν κανόνες διαφάνειας και ρύθμισης στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον τα κρισιακά φαινόμενα.
  • Ο σκοπός και ο ρόλος της ΕΕ είναι να παρεμβαίνει διακρατικά υπέρ της ισχυροποίησης των ευρωπαϊκών μονοπωλίων. Το ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό οικοδόμημα, καθώς και όλες οι δράσεις του ευρωπαϊκού κεφαλαίου έγιναν με την καθοδήγηση, στήριξη των κυβερνήσεων και των μηχανισμών της ΕΕ.
  • Η ΕΕ δεν μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Μπορεί μόνο να γίνει χειρότερη και πιο επικίνδυνη για τους λαούς. Γι' αυτό νιώθει ασφάλεια η ελληνική πλουτοκρατία ενταγμένη σε αυτόν τον ιμπεριαλιστικό μηχανισμό.

ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org