Τετάρτη 15 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Τετάρτη

-- Οι ΚΟΒ Παιδείας της Εργατοϋπαλληλικής Αχτίδας Πειραιά του ΚΚΕ διοργανώνουν στις 19.30, στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ στον Πειραιά, εκδήλωση προς τιμήν των 90χρονων του ΚΚΕ και των αγώνων του για την Παιδεία, καθώς και παρουσίαση του έργου του Δημήτρη Γληνού. Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ το έργο του Δ. Γληνού θα παρουσιάσει ο Γιώργος Ηρακλέους.

-- Εκδήλωση με θέμα «Ο ρόλος του Κομμουνιστή Εκπαιδευτικού» θα πραγματοποιήσει η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Ηρακλείου του ΚΚΕ, αφιερωμένη στα 90 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος. Στη μακρόχρονη ιστορία αγώνων και θυσιών του Κόμματός μας για τη λαϊκή Παιδεία ξεχωρίζουν τα φωτεινά παραδείγματα των Δημήτρη Γληνού, Ρόζας Ιμβριώτη, Ελλης Αλεξίου, των διακεκριμένων δασκάλων της Κρήτης Βαγγελιώς Κλάδου, Σοφίας Μαυροειδή - Παπαδάκη, Μαρίας Λιουδάκη, του συντρόφου μας δασκάλου Νίκου Βασιλάκη. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 μ.μ. στην αίθουσα «ΑΝΔΡΟΓΕΩ» του Δήμου Ηρακλείου.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας θα περιοδεύσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Πρωτούλης.

Αύριο Πέμπτη

-- Στις 10.30 π.μ. στο αρχείο του Πρωτοδικείου (οδός Λουκάρεως) θα περιοδεύσει αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Αχιλλέα Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

-- Στις 10 π.μ. στον ΟΠΑΔ (Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου) θα περιοδεύσει η βουλευτής του ΚΚΕ Εύα Μελά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ