Παρασκευή 10 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Προσπάθεια αποποίησης ευθυνών

Σε μια «επικοινωνιακού» χαρακτήρα κίνηση που στόχο έχει να συγκαλύψει τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες του ΠΑΣΟΚ για τις παραχωρήσεις δημόσιας περιουσίας στη Μονή Βατοπεδίου, επιδόθηκαν χτες βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, παρουσιάζοντας τα 31 συμβόλαια με τα οποία μεταβιβάστηκαν με σκανδαλώδη τρόπο στη Μονή Βατοπεδίου 260 ακίνητα του Δημοσίου με αντάλλαγμα τη λίμνη Βιστονίδα, επιχείρησαν να «αθωώσουν» τους πολιτικούς χειρισμούς των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, οι υπουργοί των οποίων, όπως και σήμερα της ΝΔ, ακολούθησαν την ίδια τακτική χαρίζοντας σε μοναστήρια το δημόσιο πλούτο.

Τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που πήραν από την Κτηματική Εταιρεία του δημοσίου τα συμβόλαια, ανέφεραν ότι από τα έγγραφα δίνεται η εικόνα «ενός όργιου λεηλασίας της δημόσιας περιουσίας» και ζήτησαν να καταθέσουν στη Βουλή οι επικεφαλής της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου.

Με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «ο φάκελος του Βατοπεδίου θα φθάσει στη Βουλή».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ