Παρασκευή 10 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΗ
Να κερδηθούν νέες δυνάμεις με τη γραμμή του ΠΑΜΕ

Πλατύ άνοιγμα στους τόπους δουλειάς και συσκέψεις από τις ταξικές δυνάμεις σε όλη τη χώρα

Με πλατύ, αποφασιστικό άνοιγμα στους κλάδους και τόπους δουλειάς, αλλά και πολύμορφη ανάδειξη όσων ευθύνονται για την ανατροπή των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, το ξήλωμα των ΒΑΕ και συνολικά για την κλιμάκωση της αντεργατικής επίθεσης, οι ταξικές δυνάμεις δουλεύουν καθημερινά για την επιτυχία της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 21 Οκτώβρη. Με στόχο να απεμπλακούν ακόμα περισσότεροι εργαζόμενοι από τα αδιέξοδα στα οποία προσπαθούν να τους εγκλωβίσουν το κεφάλαιο, οι κυβερνήσεις του και οι δυνάμεις του εργοδοτικού - κυβερνητικού συνδικαλισμού και να δυναμώσουν τον αγώνα για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους.

Στην Αθήνα, η απεργιακή συγκέντρωση έχει οριστεί στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Ομόνοιας. Στη Θεσσαλονίκη, στις 10.30 π.μ., στο Αγαλμα του Βενιζέλου.

Στη Λάρισα, όπου χτες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την οργάνωση της δουλειάς, οι απεργοί θα συγκεντρωθούν στις 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης. Στη Σάμο, στις 10 π.μ., στα γραφεία του ΕΚ, στη Μυτιλήνη, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Σαπφούς. Η Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου αποφάσισε τη συμμετοχή της στην απεργία. Την ένταση της δράσης αποφάσισε σε προχτεσινή Γενική Συνέλευση και ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, ο οποίος προχωράει σε νέα ΓΣ μέσα στο Νοέμβρη.

Μπροστά στην απεργία είναι καθημερινές οι περιοδείες, συσκέψεις και συνελεύσεις που γίνονται. Στην Αθήνα, περιοδείες θα γίνουν σήμερα Παρασκευή, 10/10, στο υπουργείο Ανάπτυξης, στα «Praktiker» Αιγάλεω, Ελληνικού και Ταύρου και σε «Ερμής Security».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ