Τρίτη 30 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Την ερχόμενη Κυριακή θα ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας

Εχουν στόχο να διακινήσουν 10.000 φύλλα «Ριζοσπάστη» με τις Θέσεις για το 18ο Συνέδριο του Κόμματος

Σάλπισμα μάχης, προκειμένου να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να διακινήσουν 10.000 φύλλα «Ριζοσπάστη» σε Πελοπόννησο, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο, έχει σημάνει η ΚΟ Πελοποννήσου του ΚΚΕ, με αφορμή τη μεγάλη πανεξόρμηση με τον «Ρ», με τις Θέσεις για το 18ο Συνέδριο του ΚΚΕ, την ερχόμενη Κυριακή 5 Οκτώβρη.

Οπως σημειώνει στον «Ρ», ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος του Γραφείου Περιοχής της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ «η ΕΠ, σε πρόσφατη συνεδρίασή της, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της προσυνεδριακής δουλειάς συζήτησε και τις πανεξορμήσεις με τον «Ρ» και τα κείμενα της ΚΕ για το 18ο Συνέδριο».

«Απόφαση της ΕΠ είναι να αποδειχτεί έμπρακτα ότι η ΚΟ είναι αποφασισμένη να ξεπεράσει τον εαυτό της και να εκφραστούν από την έναρξη κιόλας της προσυνεδριακής δουλειάς τα χαρακτηριστικά: α) της συμβολής όλων των οργανωμένων δυνάμεων Κόμματος - ΚΝΕ και β) του τολμηρού ανοίγματος σε λαϊκές δυνάμεις πέραν της επιρροής μας», επισημαίνει το στέλεχος του Κόμματος και συμπληρώνει: «Η ΚΟ Πελοποννήσου είναι σε θέση να πετύχει αυτό το στόχο, καθώς και πείρα έχει αλλά και γνωρίζει τις διεργασίες που γίνονται στο λαό και τη νεολαία της περιοχής. Εχει πρωτοστατήσει στην πάλη, έχει δεσμούς με ευρύτερο κόσμο που αναζητά διέξοδο».

Σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό, η ΕΠ και το Γραφείο της τον έχει σχεδόν καταρτίσει, καθώς «αυτές τις ώρες επιβεβαιώνεται κι εμπλουτίζεται σε όλα τα επίπεδα (μέχρι την ΚΟΒ). Το ίδιο και στην αντίστοιχη Οργάνωση της ΚΝΕ. Ακόμα, αποφασίστηκαν μέτρα για την προπαγάνδιση της πανεξόρμησης, καθώς επίσης και δείκτες με τους οποίους θα μετρηθεί το αποτέλεσμα, ενώ καθορίστηκε και ο τρόπος ζωντανού ελέγχου κατά τη διάρκεια της πανεξόρμησης».

Και ο Δ. Τζαβάρας καταλήγει: «Με βάση τα παραπάνω, η ΕΠ έθεσε ως στόχο να διακινηθούν στην Πελοπόννησο, στη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, με ανοιχτές εξορμήσεις και ατομική διακίνηση από τα μέλη του Κόμματος, τους ΚΝίτες και τους οπαδούς του ΚΚΕ, 10.000 φύλλα "Ριζοσπάστη" την Κυριακή, τη Δευτέρα και τις επόμενες μέρες, δηλαδή να ξεπεραστεί κατά πολύ ο στόχος του προηγούμενου Συνεδρίου, με ταυτόχρονη προσπάθεια για ποιοτικό αποτέλεσμα. Ο στόχος είναι φιλόδοξος, αλλά και ρεαλιστικός, γι' αυτό στις γραμμές της ΚΟ και της ΚΝΕ επικρατεί αισιοδοξία και κλίμα στράτευσης για την κατάκτησή του».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ