Κυριακή 28 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Σύσκεψη για την κινητοποίηση

Η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ) συγκαλεί αύριο, Δευτέρα 29 του Σεπτέμβρη, στις 7 το απόγευμα, συνδικαλιστική σύσκεψη με σκοπό την καλύτερη οργάνωση της κινητοποίησης, στα γραφεία της (Πατούσα 3, Πλ. Κάνιγγος). Στην πρόσκλησή της επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Γνωρίζουμε ότι η αντιλαϊκή πολιτική θα γίνεται όλο και πιο βάρβαρη στην προσπάθειά της να εξυπηρετήσει καλύτερα το μεγάλο κεφάλαιο.

  • Δεν έχουμε αυταπάτες. Η κυβέρνηση της ΝΔ, που ακολουθεί την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης, με την οποία συμφωνεί το ΠΑΣΟΚ όπως και όλα τα άλλα κόμματα του ευρωμονόδρομου, ούτε θέλει - ούτε μπορεί να λύσει τα προβλήματά μας.
  • Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στην πλειοψηφία των ηγεσιών του Συνδικαλιστικού μας Κινήματος ΓΣΕΒΕΕ - ΕΣΕΕ, που στηρίζουν ουσιαστικά η κάθε μία με τον τρόπο της την ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική».

«Πιστεύουμε στη δύναμη που μας δίνουν οι αγώνες μας» προσθέτει η ΟΒΣΑ και, αναφερόμενη στη μέχρι τώρα σημαντική αγωνιστική εμπειρία της, τονίζει: «Η προηγούμενη κινητοποίησή μας, για το φορολογικό, έδειξε ότι μπορούν οι αγώνες μας, να είναι ακόμη πιο μαζικοί, πιο δυνατοί, δημιουργώντας μεγαλύτερη αντίσταση στην επίθεση του μεγάλου κεφαλαίου. Μέσα από την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των ΕΒΕ, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας - ανοίγουμε το δρόμο για συντονισμό της δράσης μας Πανελλαδικά, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για συμμαχία με τους εργαζόμενους και τους μικρομεσαίους αγρότες, για πιο αποτελεσματικούς αγώνες, με σκοπό την κατάκτηση λύσεων στα αιτήματά μας».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ