Πέμπτη 25 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Αθωώθηκε πάλι για τις κάμερες παρακολούθησης

Ομόφωνα προχτές το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Πειραιά και με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα της έδρας, αθώωσαν για άλλη μια φορά το Δήμαρχο Νίκαιας Στέλιο Μπενετάτο για φθορά σε κάμερες παρακολούθησης στη Νίκαια. Υπενθυμίζουμε πως το 2004 η Δημοτική Αρχή της Νίκαιας, μαζί με κατοίκους και μαζικούς φορείς της πόλης, σε μια συμβολική πολιτική πράξη, απενεργοποίησαν κάμερες παρακολούθησης που στήθηκαν στη Νίκαια με πρόσχημα την τρομοκρατία.

«Εκανα το αυτονόητο, αυτό που πρέπει να κάνει κάθε δήμαρχος που δε δέχεται να παραβιάζονται τα ατομικά δικαιώματα του λαού. Ηταν μια καθαρά πολιτική πράξη που στοχεύει να βάλει φραγμό στην καταστολή κατά του λαϊκού κινήματος σε μια περίοδο που οξύνεται όλο και περισσότερο η αντιλαϊκή πολιτική», τόνισε ο δήμαρχος Νίκαιας, Στέλιος Μπενετάτος.

Η αθώωση του δημάρχου Νίκαιας, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Νίκαιας, ανοίγει το δρόμο και σε άλλους αιρετούς να συνεχίσουν την πάλη ενάντια σε κάθε κρατική καταστολή, την πάλη ενάντια στις αιτίες που γεννούν τα προβλήματα των εργαζομένων και της νεολαίας υπερασπίζοντας τα λαϊκά δικαιώματα και τις δημοκρατικές ελευθερίες των πολιτών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ