Σάββατο 20 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΚΕ - ΚΝΕ

Τον παλμό του Φεστιβάλ ΚΚΕ - ΚΝΕ έζησε χτες από κοντά η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, περιδιαβαίνοντας για πάνω από μιάμιση ώρα τους χώρους και τα περίπτερα της νεανικής πολιτείας. Συνοδευόμενη από μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ και τον Γ. Πρωτούλη, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, περιόδευσε στους χώρους του Φεστιβάλ.

Κάθε βήμα και μια ξεχωριστή εικόνα, ένα μετερίζι του αγώνα, αλλά και ένα κάλεσμα προς τη νεολαία και την εργατική τάξη, μια υπενθύμιση των αγώνων που έρχονται, των αγώνων που απαιτούνται να κατακτήσει ο λαός, οι εργαζόμενοι όλα όσα τους ανήκουν.

Πρώτος σταθμός της Αλ. Παπαρήγα το Εργατικό Στέκι με τα ταμπλό και τραπεζάκια των εργατών και των μεταναστών. Ξεχωριστή η περιήγηση στο χώρο της Διεθνούπολης. Λόγια ζεστά, συντροφικά, στις σύντομες συνομιλίες με τις διεθνείς αντιπροσωπείες. Το κάθε περίπτερο είχε και κάτι να προσφέρει, μια αφίσα, ένα βιβλίο, ένα αναμνηστικό. Στάση στα περίπτερα των παιδιών που δίνουν τη μάχη ενάντια στα ναρκωτικά (φωτ.), ιδιαίτερη στα περίπτερα των αντιστασιακών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ