Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Και μας χαρατσώνουν και μας κοροϊδεύουν

«Γνωρίζω ότι οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης σηκώνουν τα χέρια ψηλά μπροστά στην προοπτική, όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης να περικυκλωθεί από δρόμους με διόδια. Θα αισθάνεται δηλαδή, ουσιαστικά, ο Θεσσαλονικιός περικυκλωμένος και φυλακισμένος οικονομικά από τους δρόμους. Διόδια στην Εγνατία, διόδια στην υποθαλάσσια, διόδια και στην εξωτερική περιφερειακή».

Αυτό, ούτε λίγο - ούτε πολύ, δήλωσε χτες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια ειδικού συνεδρίου του κόμματός του στη Θεσσαλονίκη για τα Δημόσια Εργα. Προφανώς, πρόκειται για μια απίστευτου μεγέθους έξαρση δημαγωγίας και εμπαιγμού του ελληνικού λαού, καθώς όλα αυτά τα χαρατσώματα που επιβάλλει η κυβέρνηση της ΝΔ δεν είναι παρά συνέχεια των χαρατσωμάτων που επέβαλε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με την Αττική Οδό, το Ρίο - Αντίρριο και το Αεροδρόμιο Σπάτων.

Οσο, μάλιστα, κι αν θέλει να το ξεχνάει ο Γ. Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ δημοπράτησε και την υποθαλάσσια της Θεσσαλονίκης και τους «δρόμους ανάπτυξης», με τις περιβόητες «συμβάσεις παραχώρησης», προβλέποντας την παράδοση όλου σχεδόν του εθνικού οδικού δικτύου της χώρας σε μεγάλους κατασκευαστικούς ομίλους και την επιβολή πανάκριβων διοδίων. Ολες, άλλωστε, αυτές τις συμβάσεις με περισσή προθυμία επικύρωσε και το κόμμα του στη Βουλή.

Δίκαιη, λοιπόν, η οργή και αγανάκτηση του λαού και με τους δύο, δήθεν, μεγάλους «μονομάχους» του δικομματισμού, αφού και τον χαρατσώνουν και τον κοροϊδεύουν από πάνω!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ