Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε όλη τη χώρα

Με διήμερες και μονοήμερες εκδηλώσεις κορυφώνεται το Φεστιβάλ ΚΚΕ - ΚΝΕ σε μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες νομών. Συγκεκριμένα, το επόμενο διάστημα, εκδηλώσεις πραγματοποιούνται:

- Στην Καβάλα, σήμερα και αύριο, στο Δημοτικό Κήπο. Αύριο Παρασκευή, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΕ.

- Στη Λαμία, αύριο, στην πλατεία Παλιού Δημαρχείου (Καράβι), στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στη Χαλκίδα, αύριο και το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη, στην παραλία στο «Στρογγυλό». Αύριο, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το Σάββατο οι εκδηλώσεις θα μεταφερθούν στο θέατρο «Κωτσόπουλου».

- Στην Πάτρα, αύριο και το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη, στο Κάστρο. Το Σάββατο, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στα Γιάννενα, αύριο και το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη, στο πάρκο Λιθαρίτσια. Το Σάββατο, θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στα Χανιά, αύριο και το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη, στις φυλακές του Ιτζεδίν. Αύριο, στις 9.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 13 και 14 Σεπτέμβρη, στο Κομμένο Μπεντένι (πάρκο). Το Σάββατο 13/9, στις 9.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Την Κυριακή 14/9 θα γίνει εκδήλωση αφιέρωμα στους αγωνιστές που κρατήθηκαν στις φυλακές της Ν. Αλικαρνασσού.

- Στη Λάρισα, στις 13 και 14 Σεπτέμβρη, στο Κηποθέατρο «Αλκαζάρ». Την Κυριακή 14 Σεπτέμβρη, στις 10 μ.μ., θα μιλήσει ο Θόδωρος Τζιαντζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στο Βόλο, στις 13 και 14 Σεπτέμβρη, στο πάρκο «Ρήγα Φεραίου», Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο. Την Κυριακή 14 Σεπτέμβρη, στις 9.45 μ.μ., θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ακόμα, εκδηλώσεις διοργανώνονται σε:

- Λιβαδειά, σήμερα Πέμπτη.

- Σέρρες, σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή.

- Αμφισσα, αύριο Παρασκευή.

- Αλεξανδρούπολη, αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη.

- Τρίκαλα, αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη.

- Καρδίτσα, στις 13 και 14 Σεπτέμβρη.

- Κοζάνη, στις 13 και 14 Σεπτέμβρη.

- Φλώρινα, στις 14 Σεπτέμβρη.

- Ελευσίνα, στις 14 Σεπτέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ