Τρίτη 5 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σκηνικό φρίκης στη Σαντορίνη

Στο Γενικό Κρατικό Αθηνών εξακολουθούν να νοσηλεύονται οι δύο γυναίκες γιατροί και ο δράστης του εγκλήματος, που συνέβη προχτές στη Σαντορίνη. Ο 31χρονος άνδρας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ οι δύο γυναίκες, μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν λόγω των καταγμάτων στα άκρα, είναι εκτός κινδύνου. Παράλληλα, μία γυναίκα, που τραυματίστηκε ελαφρά από εξοστρακισμό σφαίρας, είναι καλά στην υγεία της και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αγ. Ολγα».

Στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής στο χωριό Βουρβούλος ο 31χρονος σκότωσε και αποκεφάλισε την 25χρονη γυναίκα του μετά από έντονο τσακωμό. Αμέσως μετά, περιέφερε το κεφάλι της άτυχης γυναίκας στους δρόμους του χωριού μέχρι που έφτασαν δύο περιπολικά της αστυνομίας. Στο ένα επέβαιναν ένας αστυφύλακας και ένας αρχιφύλακας, ενώ στο άλλο τρεις δόκιμοι αστυνομικοί.

Οταν ο αρχιφύλακας τον κάλεσε να παραδοθεί, ο δράστης πέταξε το μεγάλο μαχαίρι που κρατούσε. Πλησιάζοντας ο αρχιφύλακας, ο δράστης πήρε ξανά το μαχαίρι και επιτέθηκε στον αρχιφύλακα και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο. Ο αστυφύλακας τον πυροβόλησε, τρεις φορές, δύο στο θώρακα και μία στο συκώτι. Ο 31χρονος κατάφερε να πάρει το ένα περιπολικό, αυτό των δοκίμων και έτσι ξεκίνησε ένα κυνηγητό στους δρόμους του χωριού. Μετά από ένα χιλιόμετρο, το κλεμμένο περιπολικό προσέκρουσε στο μοτοποδήλατο των δύο γιατρών, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω περιπολικά εμβολίζουν το όχημα του δράστη και κατορθώνουν να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, που δούλευε ως μάγειρας σε εστιατόριο του νησιού, είχε ψυχολογικά προβλήματα. Παρ' όλα αυτά, ακόμα και την ώρα που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Θήρας, ήταν σε κατάσταση αμόκ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ