Πέμπτη 24 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΔΙΕΘΝΗ
Συνάντηση με εκπρόσωπο του Ενιαίου Σοσιαλιστικού Κόμματος Βενεζουέλας

Συνάντηση είχε χθες η Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, με τον Ντάριο Βίβας, βουλευτή του Ενιαίου Σοσιαλιστικού Κόμματος Βενεζουέλας, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στη χώρα μας. Μετά τη συνάντηση, η Αλ. Παπαρήγα δήλωσε:

«Είναι δεδομένη η αλληλεγγύη του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, αλλά πιστεύουμε και ενός μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού, απέναντι στην προσπάθεια που γίνεται στη Βενεζουέλα να προχωρήσει η μπολιβαριανή διαδικασία, να νικήσει ο λαός απέναντι σε ένα εσωτερικό και εξωτερικό εχθρό, που φέρει το όνομα ιμπεριαλισμός και πάνω απ' όλα αμερικάνικος ιμπεριαλισμός.

Η επίσκεψη του βουλευτή του Σοσιαλιστικού Κόμματος μας δίνει την ευκαιρία να ανανεώσουμε την υπόσχεσή μας ότι θα φροντίσουμε και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη να κρατάμε ενήμερο τον ελληνικό λαό, το προοδευτικό κίνημα, τις μαζικές οργανώσεις για την προσπάθεια που γίνεται εκεί, για τους κινδύνους που ζουν οι λαοί της Βενεζουέλας, της Βολιβίας, της Κούβας και όλης της Λατινικής Αμερικής από την ιμπεριαλιστική επιθετικότητα, που παρά το γεγονός ότι ο ιμπεριαλισμός χάνει συνέχεια κύρος, παρ' όλα αυτά δεν παύει να παραμένει επικίνδυνος.

Υποσχόμαστε και με τη δική τους κάθε φορά υπενθύμιση και με το δικό μας φιλότιμο - να το πω έτσι- να ανεβάσουμε την αλληλεγγύη, γιατί η αλληλεγγύη δεν έχει ποτέ όρια».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ