Τετάρτη 23 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΙ
Ξεκούραση, δημιουργία και ψυχαγωγία

Είναι διέξοδος. Απ' την πολιτική της ακρίβειας και της απλήρωτης δουλειάς. Την πολιτική που σου στερεί τον ελεύθερο χρόνο, σε κάνει να ασφυκτιάς στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στους εργασιακούς χώρους και χρόνο με το χρόνο ορθώνει ταξικούς φραγμούς ακόμη και στην ξεκούραση.

Η ΚΝΕ απαντάει: Με φθηνές διακοπές και δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου. Στο κάμπινγκ διακοπών της ΚΝΕ στο Αχλάδι της Β. Εύβοιας, στις εγκαταστάσεις του Παραθεριστικού Τουριστικού Συνεταιρισμού (ΠΑΤΟΥΣΥ) των εργαζομένων της «Τυποεκδοτικής». Και για 20 μέρες κάθε νέος και εργαζόμενος θα έχει την ευκαιρία να κάνει μερικά απ' όσα στερείται τον υπόλοιπο χρόνο. Την Παρασκευή 25 Ιούλη, αναχωρούν τα πρώτα πούλμαν στις 10 το πρωί, από το Αρχαιολογικό Μουσείο (δίπλα στο Πολυτεχνείο).

Το κάμπινγκ της ΚΝΕ θα λειτουργεί μέχρι και τις 15 Αυγούστου και πολύμορφες πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες θα διοργανωθούν στο χώρο: Λαϊκά γλέντια, βραδιά ποίησης, συναυλίες ερασιτεχνικών συγκροτημάτων, κινηματογραφικές βραδιές, εκδρομές σε Αγία Αννα, Ψαροπούλι, Μαντούδι, αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι, προφεστιβαλική εκδήλωση στην Ιστιαία, παιχνίδια (πρωτάθλημα Trivial μεταξύ των περιοχών, κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού κ.ά.).

Ξεχωριστή σημασία θα έχει η φιλοξενία στο κάμπινγκ και η εκδήλωση που θα γίνει με νεολαίους από την Κομμουνιστική Ενωση Νεολαίας Τσεχίας, την Οργάνωση που διώκεται στη χώρα της για την κομμουνιστική της δράση και τις αρχές της.

Εύκολη πρόσβαση

Η συμβολική συμμετοχή για τους κατασκηνωτές είναι 3 ευρώ τη μέρα. Για τους νέους που δεν έχουν μεταφορικό μέσο, η ΚΝΕ δρομολογεί πούλμαν από την Αθήνα για το Αχλάδι, την Παρασκευή 25 Ιούλη και στις 4 Αυγούστου, στις 10 το πρωί, από το Αρχαιολογικό Μουσείο (δίπλα στο Πολυτεχνείο). Παράλληλα, αναχωρούν ΚΤΕΛ καθημερινά από Αθήνα για Χαλκίδα (από τις 5.50 π.μ. - 6.30 μ.μ. και κάθε μισή ώρα) και από Χαλκίδα για Αχλάδι υπάρχουν καθημερινά δύο δρομολόγια ΚΤΕΛ στις 12.30 και στις 2.30 το μεσημέρι.

Για όσους από τη Βόρεια Ελλάδα επιλέξουν το Αχλάδι, η περιοχή είναι προσβάσιμη με φέρι μποτ από τα λιμάνια Αρκίτσα και Γλύφα στο Νομό Φθιώτιδας. (Λιμενικός Σταθμός Αρκίτσας, τηλέφωνο: 2233.091.290 και Λιμενικός Σταθμός Γλύφας: 2238.051.389).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Φθηνές διακοπές και δημιουργικές(2008-07-24 00:00:00.0)
Φθηνές και δημιουργικές διακοπές(2008-07-22 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ