Τρίτη 22 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΚΑΣ
«Μπορούμε και πρέπει να πάμε μαζί»

Κάλεσμα προς τα λαϊκά στρώματα για κοινή πορεία με το ΚΚΕ

Κάλεσμα στους εργαζόμενους, στους μικρομεσαίους της πόλης και του χωριού, στη νεολαία, στις γυναίκες και τα άλλα λαϊκά στρώματα, να εγκαταλείψουν το δικομματισμό και τα κόμματά του, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να μη δείξουν καμία εμπιστοσύνη στο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και τον ΛΑ.Ο.Σ. και να ενισχύσουν το ΚΚΕ, απηύθυνε ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας, το προηγούμενο Σάββατο, στην κεντρική πλατεία του Δηλεσίου Οινοφύτων, σε πολιτική συγκέντρωση που οργάνωσε η ΚΟΒ Οινοφύτων του ΚΚΕ για τα 90χρονα του Κόμματος και τα 40χρονα της ΚΝΕ.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι συγκεντρωμένοι, ντόπιοι και παραθεριστές, άκουσαν από το βουλευτή του ΚΚΕ την πολιτική πρόταση του Κόμματος για Λαϊκή Εξουσία και Οικονομία. «Ο δρόμος που προτείνουμε εμείς, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, είναι σκληρός και δύσβατος. Θα συναντήσει νέα εμπόδια, θα χρειαστεί και θυσίες, δεν το κρύβουμε. Θα είναι, όμως, λιγότερες από τις θυσίες που κάνουν σήμερα οι εργαζόμενοι για τα συμφέροντα μιας χούφτας πλουτοκρατών. Σ' αυτό το δρόμο μπορούμε και πρέπει να βαδίσουμε.

Και κάτι τελευταίο, κατέληξε: Μας ρωτάνε συχνά τι θα κάνει το ΚΚΕ αν γίνει κυβέρνηση. Εμείς απαντάμε. Υπολογίζουμε τον ίδιο το λαό. Αυτός θα διαμορφώσει τις εξελίξεις. Οχι μόνο του το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, μαζί, δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να συνειδητοποιήσει ο λαός, η εργατική τάξη και η νεολαία, τις αστείρευτες δυνάμεις που έχουν».

Την εκδήλωση άνοιξε, εκ μέρους της ΚΟΒ Οινοφύτων, ο Λάμπρος Παυλόπουλος, αναφερόμενος και στις ενέργειες του ΚΚΕ για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή με το μολυσμένο, με εξασθενές χρώμιο, νερό.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ