Τρίτη 15 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολύμορφες δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Πολύμορφες δραστηριότητες, εκδηλώσεις, περιοδείες, ομιλίες, συναντήσεις στελεχών οργανώνουν σε όλη τη χώρα οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ. Για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί:

-- Σήμερα, Τρίτη, στις 9 π.μ. ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφθεί την τεχνική βάση της «Ολυμπιακής Αεροπορίας».

-- Σήμερα, Τρίτη, στις 9 π.μ. η βουλευτής του ΚΚΕ Εύα Μελά επισκέπτεται το κατάστημα της ALPHA BANK στον Αγ. Στέφανο.

-- Σήμερα, Τρίτη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου & Κοτοπούλη, 1ος όροφος), η Αχτίδα Μεταφορών της ΚΟΑ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία. Θα μιλήσει ο Χάρης Χουρδάκης, μέλος του Τμήματος Υγείας της ΚΕ.

-- Σήμερα, Τρίτη, ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης θα περιοδεύσει στις 9 μ.μ., στη Ναύπακτο.

-- Αύριο, Τετάρτη, ανοιχτή συγκέντρωση για το ζήτημα της Υγείας πραγματοποιεί η ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ στις 8 μ.μ., στο θεατράκι της Σκάλας, με ομιλητή τον Αποστόλη Τασούλα, μέλος του Γραφείου Περιοχής ΒΔ Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Στα Μέθανα και την Τροιζηνία θα περιοδεύσει η Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτής του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Σήμερα, Τρίτη, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Μεθάνων, θα περιοδεύσει στο Λιμεναρχείο, στο Περιφερειακό Ιατρείο Μεθάνων και σε χωριά της περιοχής. Αύριο, Τετάρτη, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Τροιζηνίας, τον Σύλλογο Δασκάλων και με ΔΣ Γεωργικών Συνεταιρισμών και θα περιοδεύσει στην αγορά.

-- Αύριο, Τετάρτη, εκδήλωση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία» θα πραγματοποιήσει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ρεθύμνου του ΚΚΕ στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου με ομιλητή τον Γιώργο Νταγκουνάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αύριο, Τετάρτη, η ΚΟΒ Χαλκίδας διοργανώνει σύσκεψη για τον «Καποδίστρια Β», στις 8 μ.μ. με ομιλητή τον Β. Σταματούκο, μέλος του Γραφείου της Αχτίδας Χαλκίδας.

-- Αύριο, Τετάρτη, στις 8.30 μ.μ. στην Πελασγία σε σύσκεψη για τον «Καποδίστρια Β» θα μιλήσει ο Κ. Μπασδέκης, γραμματέας της ΝΕ Φθιώτιδας.

-- Την Πέμπτη 17/7 στις 10.30 π.μ. επίσκεψη στο 6ο Θεραπευτήριο ΙΚΑ (Ογκολογικό «Γεώργιος Γεννηματάς») αντιπροσωπείας του Κόμματος με επικεφαλής τον Σπ. Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Πέμπτη 17/7 η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ στα πλαίσια της καμπάνιας για την Υγεία οργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση των θέσεων του του Κόμματος, στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χανίων. Την παρουσίαση των θέσεων θα κάνει ο Γιώργος Νταγκουνάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Πέμπτη 17/7 στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου & Κοτοπούλη, 1ος όροφος), η Αχτίδα Μεταφορών διοργανώνει εκδήλωση με νέους εργαζόμενους από την ΕΘΕΛ, με θέμα τα προβλήματα της νεολαίας και οι θέσεις του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Π. Παπαγεωργόπουλος, μέλος της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ.

-- Την Πέμπτη 17/7 στις 7.30 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαραθώνα σε σύσκεψη φορέων της περιοχής για τα προβλήματά της θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Γκιόκας.

-- Την Παρασκευή 18/7 στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Αυλώνος διοργανώνει σύσκεψη στο Αυλωνάρι για τον «Καποδίστρια Β» με ομιλητή τον Γ. Τζαβάρα, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Εύβοιας.

-- Την Παρασκευή 18/7 στις 8.30 μ.μ. στην Μακρακώμη διοργανώνεται σύσκεψη για τον «Καποδίστρια Β» με ομιλητή τον Λ. Ψαρογιάννη, μέλος της ΝΕ Φθιώτιδας.

-- Το Σάββατο 19/7 στις 8.30 μ.μ. στον Αγιο Στέφανο σε σύσκεψη για τον «Καποδίστρια Β» θα μιλήσει ο Κ. Μπασδέκης, γραμματέας της ΝΕ Φθιώτιδας.

-- Την Κυριακή 20/7 πολιτική συγκέντρωση πραγματοποιεί η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ στο Μεσολόγγι στις 9 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης, με ομιλητή τον βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Μωραΐτη.

-- Τη Δευτέρα 21/7 στις 9 μ.μ. η ΚΟΒ Νέας Αρτάκης διοργανώνει συγκέντρωση στο δημαρχείο με ομιλήτρια τη Σοφία Ντούρου, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.

-- Την Τετάρτη 23/7 η ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την αντισεισμική θωράκιση, στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Αταλάντης. Θα μιλήσει ο Τ. Χρονάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ