Κυριακή 1 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ
Δυναμώνει η επικοινωνία με τη νεολαία
Μήνυμα του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ για την επιτυχία του 26ου Φεστιβάλ

Μήνυμα για την επιτυχία του 26ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», τους παράγοντες που συνέβαλαν σε αυτή και τα νέα καθήκοντα για την Οργάνωση από εδώ και πέρα στέλνει το Γραφείο του ΚΣ της ΚΝΕ. Ολόκληρο το μήνυμα του Γραφείου του ΚΣ έχει ως εξής:

«Το Γραφείο του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ χαιρετίζει τις χιλιάδες μέλη και φίλους της ΚΝΕ που συνέβαλλαν στη μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων του 26ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή" σε όλη την Ελλάδα, και στο κεντρικό τετραήμερο στην Αθήνα.

Η μεγάλη επιτυχία του 26ου Φεστιβάλ, που ξεπερνά κάθε προηγούμενο αυτή τη δεκαετία, χαρακτηρίστηκε από την άνευ προηγουμένου έκταση των εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, από τη μαζική συμμετοχή νεολαίας στις κεντρικές εκδηλώσεις των νομών και του κεντρικού τετραήμερου στην Αθήνα, από τη σημαντική άνοδο των ρυθμών ανάπτυξης της ΚΝΕ.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία αναδείχνει το δυνάμωμα της ΚΝΕ, τις δυνατότητές της να επικοινωνεί πλατιά με τη νεολαία, σηματοδοτεί τις διαθέσεις που ωριμάζουν σε πλατιά τμήματα νέων, τις διεργασίες και το ριζοσπαστισμό που αναπτύσσονται στις νεανικές συνειδήσεις, σε μια περίοδο που εντείνεται η αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης ενάντια στα δικαιώματα και τη ζωή της νεολαίας.

Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ επιβεβαίωσε την παρουσία του σαν το μεγαλύτερο πολιτικό - πολιτιστικό γεγονός στη χώρα μας, αποτελεί όλο και περισσότερο μια ολοκληρωμένη πολιτιστική παρέμβαση και παραγωγή που συναντιέται και τροφοδοτεί το νεανικό ριζοσπαστισμό.

Ειδικά αυτή τη χρονιά, οι προσπάθειες υπονόμευσης του Φεστιβάλ της ΚΝΕ έδειξαν ότι η επιτυχία του δεν είναι αποτέλεσμα απλώς κάποιων συναυλιών, αλλά είναι αντανάκλαση της επίδρασης που έχει στη νέα γενιά η πολιτιστική πρόταση της ΚΝΕ και του ΚΚΕ που στηρίζεται στην πολιτική τους παρουσία και δράση, στους αγώνες και τη συλλογική δράση μαζί με τη νεολαία.

Η επιτυχία αυτή του 26ου Φεστιβάλ μας βάζει μπροστά σε νέες απαιτήσεις και καθήκοντα. Για να εκφραστούν οι νεανικές διαθέσεις, με την πρωτοπόρα δουλιά των οργανώσεων της ΚΝΕ, με το δυνάμωμα των συσπειρώσεων και αντιστάσεων, με το ξεκίνημα των αγώνων ενάντια στην αντιδραστική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, με τη μαζική ένταξη νέων μελών στην οργάνωση μπροστά στο 16ο Συνέδριο του Κόμματός μας».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ