Κυριακή 13 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πολύμορφες δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Πολύμορφες δραστηριότητες, εκδηλώσεις, περιοδείες, ομιλίες, συναντήσεις στελεχών οργανώνουν σε όλη τη χώρα οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ. Για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί:

-- Την Τρίτη 15 Ιούλη, στις 9 π.μ., η Εύα Μελά επισκέπτεται το κατάστημα της ALPHA BANK στον Αγ. Στέφανο.

-- Την Τρίτη 15 Ιούλη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας (Βερανζέρου & Κοτοπούλη, 1ος όροφος), η Αχτίδα Μεταφορών της ΚΟΑ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία. Θα μιλήσει ο Χάρης Χουρδάκης, μέλος του Τμήματος Υγείας της ΚΕ.

-- Στα Μέθανα και την Τροιζηνία θα περιοδεύσει η Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτής Α` Πειραιά και Νήσων του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Την Τρίτη 15 Ιούλη, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Μεθάνων, θα περιοδεύσει στο Λιμεναρχείο, στο Περιφερειακό Ιατρείο Μεθάνων και σε χωριά της περιοχής.
  • Την Τετάρτη 16 Ιούλη θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Τροιζηνίας, τον Σύλλογο Δασκάλων και με ΔΣ Γεωργικών Συνεταιρισμών και θα περιοδεύσει στην αγορά.

-- Την Πέμπτη 17 Ιούλη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας (Βερανζέρου & Κοτοπούλη, 1ος όροφος), η Αχτίδα Μεταφορών της ΚΟΑ διοργανώνει εκδήλωση με νέους εργαζόμενους από την ΕΘΕΛ με θέμα τα προβλήματα της νεολαίας και οι θέσεις του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Π. Παπαγεωργόπουλος, μέλος της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα

-- Στην Αιτωλοακαρνανία περιοδείες κλιμακίου της ΝΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή Νίκο Μωραΐτη:

  • Σήμερα Κυριακή 13 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στα Παλιάμπελα του Δήμου Ανακτορίου.
  • Την Τρίτη 15 Ιούλη, στις 9 μ.μ., στη Ναύπακτο.

-- Στα Σέρβια Κοζάνης, σήμερα Κυριακή 13 Ιούλη, στις 11 π.μ., εκδήλωση με θέμα «Τα προβλήματα Υγείας στην περιοχή Σερβίων και γενικότερα στο Νομό Κοζάνης και οι θέσεις του Κόμματος». Η εκδήλωση θα γίνει στο Δημαρχείο Σερβίων. Θα μιλήσει ο Αντώνης Τσάκωνας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στα Πετροκέρασα Θεσσαλονίκης, σήμερα Κυριακή 13 Ιούλη, στις 11 π.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας.

-- Ανοιχτή συγκέντρωση - συζήτηση για το ζήτημα της Υγείας πραγματοποιεί η ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ την Τετάρτη 16 Ιούλη και ώρα 8 μ.μ., στο θεατράκι της Σκάλας, με ομιλητή τον Αποστόλη Τασούλα, μέλος του Γραφείου Περιοχής ΒΔ Ελλάδας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ