Τρίτη 24 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα Τρίτη

-- Στις 8 μ.μ., στο «Φρούριο» των Τρικάλων, εκδήλωση - συζήτηση για τις θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία, με ομιλητή τον Γ. Λαμπρούλη, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 9 μ.μ., στο Γραμματικό Καρδίτσας, θα μιλήσει ο Β. Ξυδιάς.

Αύριο Τετάρτη

-- Στις 8.30 μ.μ., στο κέντρο «ΦΡΟΥΡΙΟ» της Λάρισας, θα μιλήσει ο Χρ. Παπάζογλου, μέλος του Τμήματος Υγείας της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία».

-- Η ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση με θέμα τις πρόσφατες ζημιές από το φονικό σεισμό και την ανάγκη αγωνιστικής διεκδίκησης της αποκατάστασης των πληγέντων, στις 8 μ.μ., στις εργατικές κατοικίες της Αμαλιάδας. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την τουριστική ανάπτυξη» πραγματοποιεί η ΚΟ Πέρδικας του ΚΚΕ στις 8 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο με ομιλητή τον Θόδωρο Γουλή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. στην Υπάτη Φθιώτιδας θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μπούτας, στέλεχος του Κόμματος και στα Γαλανέικα στις 9 μ.μ. ο Τάσσος Χρονάς μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά θα περιοδεύσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, στις 9 π.μ.

-- Περιοδεία στα Χανιά θα πραγματοποιήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, όπου θα επισκεφτεί στις 9.30 το πρωί τη ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα, στις 12 το μεσημέρι το ξενοδοχείο «Louis», ενώ στις 8.00 το βράδυ θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στα Ανώγεια με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ».

-- Περιοδεία στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας στο Ν. Λασιθίου θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο της ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Βρύσαλη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ