Κυριακή 15 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις για τα 90χρονα του ΚΚΕ

Συνεχίζονται οι πολύμορφες εκδηλώσεις για το γιορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ:

Στην Εύβοια

ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ: Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 90χρονα του ΚΚΕ, η ΝΕ Εύβοιας διοργανώνει εκδήλωση για να τιμήσει τους αγωνιστές που εκτελέστηκαν στο νεκροταφείο του Αϊ - Γιάννη στη Χαλκίδα, τον Απρίλη του 1949, Τ. Φίτσο (δημοσιογράφο του «Ρ» και γραμματέα του ΕΑΜ Στερεάς), Δ. Βουραζόπουλο, Μαρία Λαφαζάνη, Αικ. Μελεμενή, Ευανθία Πάτσαλη, Αλίκη Τσουκαλά, Γ. Χάνο, Γ. Χριστοφορίδη. Η εκδήλωση θα γίνει στις 11 π.μ., στην πλατεία Αγ. Νικολάου. Θα χαιρετίσουν οι Γ. Ζαγγανάς, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του «Ρ», Χρ. Τσιντζιλώνης, πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ, Δ. Δεμερτζής, εκδότης - δημοσιογράφος στη Χαλκίδα και εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Δημοσιογράφων Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης. Η κεντρική ομιλία θα γίνει από τον Θ. Παππά, Γραμματέα της ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

Στη Μαγνησία

ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ: Στις 11.30 π.μ., στο «Καζανάκι», η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ, το ΝΣ της ΚΝΕ και το Παράρτημα Βόλου - Νέας Ιωνίας της ΠΕΑΕΑ, στο πλαίσιο του γιορτασμού των 90χρονων του Κόμματος, συνδιοργανώνουν εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους εκτελεσμένους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.

Στη Λάρισα

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/6: Η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ και το ΝΣ Λάρισας της ΚΝΕ, στο πλαίσιο των 90χρονων του Κόμματος, διοργανώνουν πολιτική εκδήλωση προς τιμήν της 123 Ταξιαρχίας του ΔΣΕ, στην Καλλιπεύκη, (θέση «Πατωμένη»), όπου ήταν η έδρα της Ταξιαρχίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ