Σάββατο 14 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ
Σήμερα η κινητοποίηση στα Χανιά

Κορυφώνονται σήμερα το πρωί οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις φοιτητών και σπουδαστών ενάντια στο νόμο - πλαίσιο και τη μεθόδευση αναγνώρισης των ΚΕΣ, με αφορμή τη Σύνοδο των Πρυτάνεων που ξεκίνησε χτες στα Χανιά, παρουσία του υπουργού Παιδείας Ευρ. Στυλιανίδη.

Συγκεκριμένα, οι φοιτητές πρόκειται να συγκεντρωθούν στις 11 π.μ. στο ξενοδοχείο «Πανόραμα» όπου γίνεται η Σύνοδος, πραγματοποιώντας παράσταση διαμαρτυρίας. Θα ακολουθήσει πορεία στην πόλη των Χανίων. Στην παράσταση διαμαρτυρίας φοιτητών και σπουδαστών θα δώσουν δυναμικό «παρών» και οι εργαζόμενοι μετά από πλατύ κάλεσμα της Γραμματείας Χανίων του ΠΑΜΕ που καλεί το λαό να κάνει τον αγώνα για την Παιδεία δική του υπόθεση.

Χτες το απόγευμα, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων πραγματοποιήθηκε πλατιά εξόρμηση στην πόλη των Χανίων με σκοπό την ενημέρωση των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων της πόλης για το τι συγκεκριμένα προωθεί η κυβέρνηση τόσο της ΝΔ σήμερα, όσο και οι προηγούμενες του ΠΑΣΟΚ, υλοποιώντας τις εντολές της ΕΕ και των βιομηχάνων. Οι φοιτητές κάλεσαν τους εργαζόμενους της πόλης των Χανίων να τους συμπαρασταθούν και να συνταχθούν μαζί τους στον αγώνα για δημόσια δωρεάν Παιδεία για όλο το λαό.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ