Τρίτη 10 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 44
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη:

-- Εκδήλωση με θέμα: «Η λογική αποκέντρωσης στην Παιδεία - η νέα διοικητική αναδιάρθρωση που προωθεί η κυβέρνηση (Καποδίστριας Νο 2) και οι θέσεις του ΚΚΕ» θα πραγματοποιήσει η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών στις 8.30 μ.μ., με κεντρικό ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Αιγάλεω (Ιερά Οδός) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Νοτιοδυτικής Αχτίδας της ΚΟΑ με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την προστασία της μητρότητας και για την Κοινωνική Ασφάλιση». Θα μιλήσει η Χρυσούλα Λαμπούδη, συνεργάτρια της Διατμηματικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ για την Ισοτιμία των Γυναικών.

-- Εκδήλωση με θέμα: «Αεροδρόμιο - Αερομεταφορές για τις λαϊκές ανάγκες ή για τα κέρδη των μονοπωλίων;» θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Υπαίθρου Ηρακλείου του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στον Πολύχωρο του Γυμνασίου Καστελίου στις 8 το βράδυ με κεντρικό ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη διοικητική μεταρρύθμιση» διοργανώνει στις 8 μ.μ. η Κομματική Οργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ, στην αίθουσα του ΕΚ Κιλκίς. Ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Χαβατζάς, μέλος του ΓΠ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 19/6:

-- Στις 7.30 μ.μ., στη πλατεία Αμαλιάπολης για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ και τις θέσεις του για την Υγεία, θα μιλήσει ο Β. Τίρχας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Στεφανοβίκειο, με θέμα «Η νέα διοικητική δομή της χώρας και οι θέσεις του ΚΚΕ», θα μιλήσει ο Κ. Νίκου.

Το Σάββατο 21/6:

-- Στις 7.30 μ.μ. στη πλατεία Λαύκου, για ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις θέσεις του ΚΚΕ, θα μιλήσει ο Απ. Νάνος, μέλος της ΝΕ Μαγνησίας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη πλατεία Σούρπης, θα μιλήσει ο Ν. Γκατζής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ